Badhanddoeken

Badhanddoeken

Wil je een badhanddoek kopen? Bij Decathlon kun je badhanddoeken, microvezelhanddoeken, haarhanddoeken en handdoeken speciaal voor de voeten kopen. De microvezelhanddoeken of ook wel sneldrogende handdoeken genoemd, zijn lichtgewicht en compact en zijn er tevens in een extra zachte variant. De handdoeken zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten en is er genoeg keuze voor elk soort gebruik. We bieden handdoeken aan van de merken Nabaiji en Tribord.

Filter
Terug naar artikelen
Filteren op:
Merk
Kleur
Prijs
27 Artikelen
5.0/5 Op basis van 1220 reviews

BADHANDDOEKEN BIJ DECATHLON

Wil je een badhanddoek kopen? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan handdoeken in verschillende kleuren en maten. De populaire microvezel handdoeken van Nabaiji zijn er in verschillende kleuren en maten, naast dat deze sneldrogend zijn ze ook nog eens compact op te vouwen en lichtgewicht en dus makkelijk mee te nemen. Hierbij een overzicht van onze Nabaiji handdoeken:

  • S: 42 x 55cm ; 45gram
  • M: 65 x 90cm ; 114gram
  • L: 80x130cm ; 190gram
  • XL: 100x175cm ; 335gram

Van de microvezel handdoek hebben we ook de geborstelde, extra zachte variant. Deze badhanddoeken hebben we in de maten L en XL. Ook heeft Decathlon een zachte haarhanddoek en een speciale handdoek voor om je voeten op te zetten tijdens het omkleden. Van ons merk Tribord hebben we gewone handdoeken en strandlakens.

ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers, die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over badhanddoeken kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om producten te testen, zodat je precies weet wat je in huis haalt.

LEVERING VAN BADHANDDOEKEN

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Bovendien kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met de Decathlon sportpas).