Online zeilwinkel

De zeilsport winkel van Decathlon

Hier vind je alles voor het zeilen, neem snel een kijkje in onze online zeilwinkel!

Sport merk
Tribord

Tribord is het zeilmerk van Decathlon, neem een kijkje op de site van tribord en ontdek alle producten.

Meer
Zeiljas Ozean 900

Zeilkleding

Of je nu opzoek bent naar stevige oliejassen en zeillaarzen voor zeilen in extreem weer, of een comfortabele zeilpolo en bootschoenen voor zeilen op mooie dagen, je vindt het bij Decathlon.

Titel 2

Zeilmateriaal

Van reddingsvesten en waterdichte tassen tot lijnen en accessoires. Bij Decathlon vind je al het zeilmateriaal dat je nodig hebt om veilig te kunnen zeilen.

Het merk

Tribord is het exclusieve zeilmerk van Decathlon. Tribord ontwerpt innovatieve zeilproducten voor een lage prijs om zo zeilen toegankelijk te maken voor een groter publiek.

Zeilkleding

De zeilwinkel van Decathlon is ideaal voor bootartikelen en zeilkleding. Of je nu op een grote catamaran of juist in een klein zeilbootje vaart, het is zaak dat je comfortabel gekleed bent. Het aanbod van onze zeiljassen en regenkleding is veelzijdig: je kunt kiezen uit veel verschillende kleuren en maten. Ook voor warme truien, zeilbroeken en bootschoenen of juist korte broeken, polo’s en bermuda’s ga je naar onze bootwinkel: voor zowel heren en dames als kinderen is het assortiment groot. Natuurlijk kun je hier ook zwemvesten en andere veiligheidsuitrustingen vinden. We geven je graag advies als je meer wilt weten over onze bootartikelen.

Zwaardboot & catamaran

Voor zwaardboten en catamarans vind je alle benodigde losse onderdelen en materialen in de online bootwinkel van Decathlon. Het aanbod haken, katrollen en sluitingen is groot en ook voor kleding op de boot zit je hier goed: onze bootkleding is flexibel maar toch goed sluitend en weersbestendig. Onze kwaliteit is goed en de prijs is vriendelijk. Uiteraard bieden we verschillende zwemvesten voor zowel volwassenen als kinderen. Wil je meer weten over onze materialen of heb je advies nodig? Onze zeilexperts helpen je graag verder met tips zodat je precies weet wat je nodig hebt als je het water op gaat.

Zeilmaterialen

De lijnen en touwen in de Decathlon Zeilwinkel zijn van een uitstekende prijskwaliteitverhouding. Je kunt kiezen uit veel verschillende lengtes en materiaal en wat betreft hang- en sluitwerk is de keuze groot. Je maakt je zeilboot compleet met onze katrollen, harpsluitingen en karabijnhaken. Om alles bij elkaar te houden hebben we uiteraard verschillende waterdichte tassen voor je. Zo hou je de benodigde onderdelen overzichtelijk op een plek. Overige bootartikelen die je in onze zeilwinkel kunt vinden zijn accessoires als misthoorns, losse ankers en bootshaken, ladders, kompassen en boeien in verschillende maten. Benodigde gereedschappen en brandblussers zorgen voor extra veiligheid aan boord.

Best verkocht

€29,99 - From
€23 99
Fleex reverse

Dames fleece omkeerbaar

Ontworpen voor kustzeilsters die zich willen beschermen tegen de kou, het buiswater en de wind.

€49 99
Shoftshell herenjack 900

Shoftshell herenjack 900

Ontworpen voor wie regelmatig gaat zeilen bij koud en zwaar weer (sterke wind, woelige zee).

€19 99
Reddingsvest volwassenen

Reddingsvest met schuim voor volwassenen

Ontworpen voor volwassenen die kustzeilen of op een zwaardboot/catamaran of in een kajak varen.

DECATHLON(.NL) (WEB)WINKEL(S)

Decathlon is met circa 1200 winkels al jaren een begrip wereldwijd en de bootartikelen worden gemaakt door het zeilmerk Tribord. In onze online zeilwinkel bieden we een uitgebreid aanbod voor zeilkleding en bootartikelen. Er zijn echter ook zeker voordelen te noemen voor een bezoek aan een van onze vestigingen:

  • In de winkels van Decathlon krijg je advies op maat als je daar behoefte aan hebt. Onze medewerkers zijn experts op het gebied van zeilen, kajaks en catamarans en helpen je graag verder als je er even niet uit komt qua maat of keuze.
  • Als je op zoek bent naar iets wat tijdelijk is uitverkocht of niet in de winkel beschikbaar is, kun je deze artikelen bestellen op de touchscreens. De producten worden vervolgens gratis bij je thuis bezorgd!
  • Je kunt alles passen en in de winkel uitproberen. Zo weet je zeker dat je de juiste maat of het voor jou meest geschikte model hebt uitgekozen.
5/5
Quote

Marjolein op decathlon.nl

Gemakkelijk aan te trekken, degelijk. Onze dochters hebben dit vest gebruikt bij het kanovaren en zijn er tevreden over!

Bekijk review

Klantenbeoordelingen

Het is de missie van Decathlon om sport toegankelijk te maken voor iedereen en dit doen wij door online de best mogelijke service te verlenen. De online zeilwinkel van Decathlon.nl wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.7, gebaseerd op ruim 200 klantbeoordelingen.