Beachvolleyballen

Beachvolleyballen

Wil je een beachvolleybal kopen bij Decathlon? Wij bieden verschillende beachvolleyballen met veel grip en die tegen verschillende weersomstandigheden kunnen, zodat jij bij elk weer kan spelen. We hebben beachvolleyballen van verschillende merken zoals Copaya en Mikasa. Bekijk ook onze beachvolleybalnetten en beachvolleybal kleding.

Advies nodig?
Wat betekenen de getallen in onze productnamen?
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
‪SPORTIEF NIVEAU‬
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
35,00
Beach Volley Ball Mikasa VXL30
Beach Volley Ball Mikasa VXL30
MIKASA

Beach Volley Ball Mikasa VXL30

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory
52,00
Beachvolleybal Mikasa VXT30
Beachvolleybal Mikasa VXT30
MIKASA

Beachvolleybal Mikasa VXT30

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory
54,95
24,50
Strandvolleybal Molten
Strandvolleybal Molten
MOLTEN

Strandvolleybal Molten

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory
49,95
Beach Volleybal Smash 6
Beach Volleybal Smash 6
GALA

Beach Volleybal Smash 6

Verkocht en verstuurd door Gidion BV
39,95
24,99
Volleybal Castaway
Volleybal Castaway
WILSON

Volleybal Castaway

(2)
Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad
4.5/5 Op basis van 1175 reviews

Beachvolleybal

Beachvolleybal, ook wel strandvolleybal genoemd, wordt meestal op het strand gespeeld. Is er geen strand bij jou in de buurt? Niet getreurd, beachvolleybal kan ook op een parkeerplaats beoefend worden! In dit geval wordt er een lading zand naar de desbetreffende locatie gebracht, en wordt het opeens mogelijk om overal te beachvolleyballen!

Verschil tussen beachvolleybal en zaalvolleybal

Tussen beachvolleybal en zaalvolleybal zitten een aantal belangrijke verschillen. Het grootste verschil is natuurlijk dat je beachvolleybal op een zachte (strand/zand) ondergrond speelt. Daarnaast speel je beachvolleybal maar met 2x2 personen. Dit zijn minder spelers dan bij zaalvolleybal. Omdat de hoeveelheid spelers minder is, is het veld een stuk kleiner en nemen de spelers geen vaste positie op het veld in. Daarnaast wordt er met een andere bal gespeeld: zwaarder en zachter. Een zwaardere bal zorgt ervoor dat de wind de bal niet wegblaast en/of beïnvloed.

Wat heb ik voor beachvolleybal nodig?

Bij Decathlon vind je alles voor een potje beachvolleybal! Zo verkopen wij verschillende ballen. De BV100 Fun bal is een kleurrijke en lichte bal, geschikt voor iedereen die het plezier van beachvolleybal wilt ervaren. Deze bal is met een omtrek van 57 centimeter een maatje kleiner dan de klassieke beachvolleybal, waardoor deze ook geschikt is voor kinderen. Ben je juist op zoek naar een wat grotere bal, kies dan voor de BVBS100. Deze bal is in verschillende kleuren verkrijgbaar en is geschikt voor recreatief beachvolleyballen. De BVBH500 is een duurzame beachvolleybal en geschikt voor wedstrijden en trainingen. De bal beschikt over een antislip toplaag, zodra je extra balcontrole en een aangenaam balgevoel hebt. Ben je een intensieve beachvolleyballer? Dan is de BV900 bal geschikt voor jou! Deze bal heeft een zachte toplaag wat voor veel grip, controle en een aangenaam contact zorgt. Bijkomend voordeel is dat deze bal goedgekeurd is door de FIVB (Internationale Beachvolleybalfederatie). Naast de ballen van ons eigen merk Copaya, verkopen wij ook ballen van de merken Mikasa en Gala. Decathlon verkoop ook verschillende beachvolleybalnetten. Je vindt bij ons netten van verschillende hoogtes. Allemaal even makkelijk om mee naar het park, de camping of het strand te nemen! Tenslotte vind je bij ons ook beachvolleybalkleding: bikini’s en shorts. De shorts zijn speciaal voor deze sport ontworpen en zorgen ervoor dat je voldoende bewegingsvrijheid hebt.