Voetbalkleding

Voetbalkleding

Bij Decathlon vind je voetbalkleding voor kinderen en volwassenen. We hebben zelfs aparte lijn voetbalkleding dames. Je vindt bij ons voetbalkleding van KIPSTA, Adidas en Puma. Ga je voor het eerst voetballen? We hebben goedkope voetbalkleding om de sport te ontdekken. Bekijk ook onze voetbalschoenen, voetbaltassen en voetballen.
Terug naar artikelen
Geslacht
Maat
Merk
Type
Niveau
Weersomstandigheden
Levertijd
Kleur
Prijs
176 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 20614 reviews

  Voetbalkleding kopen bij Decathlon

  Koop hier voetbalkleding voor heren, dames en kinderen. Wat je niveau ook is bij Decathlon vind je voetbalkleding dat bij je past. Dus speel je maar een paar keer per jaar of ben je een fanatieke voetballers en speel je op hoog niveau bij ons vind je altijd een setje om heerlijk in te voetballen. Voor welk type voetballer de kleding geschikt is zie je aan de getallen die in de productnamen staan. We hebben 3 verschillende ranges die worden uitgedrukt in getallen. Zo hebben we voor de beginnende voetballer of voor wie maar een paar keer per jaar recreatief speelt de 100 range. Deze range bestaat uit een reeks zeer betaalbare producten, waardoor je niet teveel geld kwijt bent om je kind te laten beginnen met voetbal of om zelf eens in de zoveel tijd een balletje te trappen. Voor de ervaren voetballers die bij een club spelen of een paar keer per week in hun vrije tijd voetballen hebben we de 500 range. Deze range bestaat uit producten die technischer zijn waardoor je met een hogere intensiteit kunt voetballen. Denk aan kleding wat zo gemaakt is dat het veel bewegingsvrijheid biedt, je transpiratie goed doorlaat op de plekken van je lichaam waar je veel zweet en wat tegen een stootje / trekken kan. En voor de zeer fanatieke voetballers die op hoog niveau spelen bij een club is er de 900 range. Deze range bestaat uit zeer hoogwaardige producten die ervoor zorgen dat jij week in week uit het beste uit jezelf kunt halen!

  Voetbalkleding sale

  Je zult je misschien afvragen waarom je bij Decathlon nooit een grote saleperiode of actie ziet? Dit komt door onze missie. De missie van Decathlon is om sport zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. Dit betekend dat we onze producten altijd willen aanbieden voor de best mogelijke prijs-kwaliteit. Dit houdt in dat de prijzen die wij hanteren altijd zo laag mogelijk zijn. Alleen als producten uit het assortiment gaan en er is nog veel voorraad van zul je zien dat de producten afgeprijst worden. Maar verder zal je bij ons nooit een grote saleperiode zien zoals bij andere retailers. Wij hebben namelijk altijd de laagste prijs in de markt. Door de prijzen zo laag mogelijk te houden kunnen veel mensen die wat minder te besteden hebben ook gaan sporten. Dit draagt bij aan een gezondere levensstijl en meer betrokkenheid in de maatschappij. Decathlon vind het zeer belangrijk dat iedereen de kans heeft om te sporten. Daar proberen we elke dag wat meer aan bij te dragen.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen