Voetbalkleding

Voetbalkleding

Bij Decathlon vind je voetbalkleding voor kinderen en volwassenen. We hebben zelfs een aparte lijn voetbalkleding voor dames. Je vindt bij ons voetbalkleding van o.a. KIPSTA, Adidas en Puma. Ga je voor het eerst voetballen? We hebben goedkope voetbalkleding om de sport te ontdekken. Bekijk ook onze voetbalschoenen, voetbaltassen en voetballen.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
VERKOPER
Geslacht
Type
‪MATERIAAL‬
Maat
Merk
‪TYPE GEBRUIKER‬
‪SPORTIEF NIVEAU‬
‪WEERSOMSTANDIGHEDEN‬
‪VOETBALCLUBS‬
‪LAND‬
Sticker
Kleur
Prijs
4.5/5 Op basis van 35211 reviews

Voetbalkleding kopen bij Decathlon

Koop hier voetbalkleding voor heren, dames en kinderen. Wat je niveau ook is bij Decathlon vind je voetbalkleding dat bij je past. Dus speel je maar een paar keer per jaar of ben je een fanatieke voetballers en speel je op hoog niveau bij ons vind je altijd een setje om heerlijk in te voetballen. Voor welk type voetballer de kleding geschikt is zie je aan de getallen die in de productnamen staan. We hebben 3 verschillende ranges die worden uitgedrukt in getallen. Zo hebben we voor de beginnende voetballer of voor wie maar een paar keer per jaar recreatief speelt de 100 range. Deze range bestaat uit een reeks zeer betaalbare producten, waardoor je niet teveel geld kwijt bent om je kind te laten beginnen met voetbal of om zelf eens in de zoveel tijd een balletje te trappen. Voor de ervaren voetballers die bij een club spelen of een paar keer per week in hun vrije tijd voetballen hebben we de 500 range. Deze range bestaat uit producten die technischer zijn waardoor je met een hogere intensiteit kunt voetballen. Denk aan kleding wat zo gemaakt is dat het veel bewegingsvrijheid biedt, je transpiratie goed doorlaat op de plekken van je lichaam waar je veel zweet en wat tegen een stootje / trekken kan. En voor de zeer fanatieke voetballers die op hoog niveau spelen bij een club is er de 900 range. Deze range bestaat uit zeer hoogwaardige producten die ervoor zorgen dat jij week in week uit het beste uit jezelf kunt halen!

Voetbalkleding sale

Je zult je misschien afvragen waarom je bij Decathlon nooit een grote saleperiode of actie ziet? Dit komt door onze missie. De missie van Decathlon is om sport zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. Dit betekend dat we onze producten altijd willen aanbieden voor de best mogelijke prijs-kwaliteit. Dit houdt in dat de prijzen die wij hanteren altijd zo laag mogelijk zijn. Alleen als producten uit het assortiment gaan en er is nog veel voorraad van zul je zien dat de producten afgeprijst worden. Maar verder zal je bij ons nooit een grote saleperiode zien zoals bij andere retailers. Wij hebben namelijk altijd de laagste prijs in de markt. Door de prijzen zo laag mogelijk te houden kunnen veel mensen die wat minder te besteden hebben ook gaan sporten. Dit draagt bij aan een gezondere levensstijl en meer betrokkenheid in de maatschappij. Decathlon vind het zeer belangrijk dat iedereen de kans heeft om te sporten. Daar proberen we elke dag wat meer aan bij te dragen.