Trekking stokken

Trekking stokken

Trekking stokken zijn belangrijk om in balans te blijven tijdens je trektocht wanneer je loopt met een zware backpack. Bekijk ons assortiment wandelstokken en trekkingstokken op deze pagina. Bekijk ook eens onze zakmessen en de rest van onze trekking uitrusting .
Terug naar artikelen
Sport
Merk
Levertijd
Kleur
Prijscategorie
4 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 841 reviews

  Trekking stokken

  Trekking stokken zijn een perfecte aanvulling op je trekking uitrusting. Met trekkingstokken loop je stabieler en ontlast je gewrichten tijdens het lopen met een zware backpack.

  Advies op maat van een Decathlon sport expert

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over onze backpacks kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en de meeste slaapzakken hangen in de winkels als showmodellen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  Levering van je hiking accessoires

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen