Surf Wax

Surf Wax

Zoek je wax, om je surfboard te waxen, zodat je meer grip hebt op je surfplank? We hebben verschillende soorten wax, zoals wax voor warm of koud water van de merken Olaian en Green Fix (gemaakt van 100% natuurlijke bestanddelen). Vind je het vervelend om je boards steeds te moeten waxen? gebruik dan onze 'Nowax pads'. Dit zijn pads die je in plaats van wax op je board aan kunt brengen.

.
Filter
Terug naar artikelen
Type
Merk
Sport
Kleur
Prijs
8 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 150 reviews

  SURF WAX

  Decathlon heeft surf wax met een erg goede prijs-kwaliteit verhouding. We hebben wax van ons eigen surfmerk Olaian en van Green Fix. Deze is gemaakt van 100% natuurlijke bestanddelen. Afhankelijk van de watertemperatuur heb je een andere soort wax nodig: Wax voor koud of warm water. Ga je surfen op de Noordzee? Dan raden we wax voor koud water aan. Je kunt de watertemperatuur van de surfspot waar je gaat surfen online vinden.

  SURFBOARD WAXEN

  Surfers waxen hun surfboard zodat ze meer grip op hun board hebben. Voor een optimaal effect raden we aan 2 lagen wax te gebruiken. Je hoeft niet per se je hele board te waxen. Alleen de plekken waar je daadwerkelijk je voeten plaatst is voldoende. Zorg ervoor dat er geen resten oude wax op je board zitten. Wanneer je wax vies of donkerkleurig is, is het tijd om je wax te verwijderen. Je kunt wax het best verwijderen door je board een tijdje in de zon te leggen en het er vervolgens met een waxkam af te krabben. Pas op dat er geen zand op je opgewarmde surfboard komt. Dit krijg je er lastig af.

  ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

  Je kunt een Decathlon winkel bezoeken om extra advies over surf wax te krijgen. In de winkel van Den Haag zijn de meeste surf specialisten aanwezig.

  LEVERING VAN JOUW Surfwax

  Je kunt kiezen uit verschillende betaalmethoden en bestellingen boven €50,- worden gratis verzonden. Bovendien kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met de Decathlon sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen