Surf Wax

Surf Wax

Zoek je wax, om je surfboard of skimboard te waxen, zodat je meer grip hebt op je surfplank? We hebben verschillende soorten wax, zoals wax voor warm of koud water van de merken Olaian en Green Fix (gemaakt van 100% natuurlijke bestanddelen). Vind je het vervelend om je boards steeds te moeten waxen? gebruik dan onze 'Nowax pads'. Dit zijn pads die je in plaats van wax op je board aan kunt brengen. Bekijk ook onze wetsuits.

a11y.skip-categories a11y.skip-categories
a11y.skip-filters
Filters
Type
Merk
Prijs
4.1/5 Op basis van 497 reviews

SURF WAX

Decathlon heeft surf wax met een erg goede prijs-kwaliteit verhouding. We hebben wax van ons eigen surfmerk Olaian en van Green Fix. Deze is gemaakt van 100% natuurlijke bestanddelen. Afhankelijk van de watertemperatuur heb je een andere soort wax nodig: Wax voor koud of warm water. Ga je surfen op de Noordzee? Dan raden we wax voor koud water aan. Je kunt de watertemperatuur van de surfspot waar je gaat surfen online vinden.

SURFBOARD WAXEN

Surfers waxen hun surfboard zodat ze meer grip op hun board hebben. Voor een optimaal effect raden we aan 2 lagen wax te gebruiken. Je hoeft niet per se je hele board te waxen. Alleen de plekken waar je daadwerkelijk je voeten plaatst is voldoende. Zorg ervoor dat er geen resten oude wax op je board zitten. Wanneer je wax vies of donkerkleurig is, is het tijd om je wax te verwijderen. Je kunt wax het best verwijderen door je board een tijdje in de zon te leggen en het er vervolgens met een waxkam af te krabben. Pas op dat er geen zand op je opgewarmde surfboard komt. Dit krijg je er lastig af.

ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

Je kunt een Decathlon winkel bezoeken om extra advies over surf wax te krijgen. In de winkel van Den Haag zijn de meeste surf specialisten aanwezig.

LEVERING VAN JOUW Surfwax

Je kunt kiezen uit verschillende betaalmethoden. Mocht de surf wax niet aan je verwachtingen voldoen, kun je het tot 365 dagen na aankoop gratis retourneren.