Frisbees

Frisbees

Opzoek naar een frisbee? Bij Decathlon vind je verschillende modellen en kleuren frisbees: harde en zachte frisbees, frisbee ringen en frisbees die voor ultimate frisbee gebruikt kunnen worden. Met een frisbee kun je op een leuke manier sporten en er zijn talloze spellen mee te bedenken. Bekijk ook onze boemerangs, badkleding voor het strand en sport en spel producten.

Filter
Terug naar artikelen
Geslacht
Maat
Kleur
Prijs
12 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 2054 reviews

  FRISBEE

  Bij Decathlon vind je frisbees in verschillende modellen en kleuren. We hebben harde en zachte frisbees en frisbee ringen. Met een frisbee kun je op een leuke manier in beweging zijn. Je kunt verschillende spellen bedenken, of gewoon lekker overgooien. Decathlon heeft relatief goedkope frisbees van uitstekende kwaliteit.

  FRISBEE SPORT: ULTIMATE FRISBEE

  Ultimate frisbee is een leuke sport die met een frisbee gespeeld kan worden. Twee teams spelen tegen elkaar en proberen met hun frisbee in het eindvak van de tegenstander te komen. Aangezien er niet met de frisbee gelopen mag worden, moet er veel overgespeeld worden om te winnen. Decathlon verkoopt frisbees die voor ultimate frisbee gebruikt kunnen worden. Natuurlijk kun je met een beetje creativiteit nog veel meer leuke sporten en spellen met frisbees bedenken.

  LEVERING VAN JOUW FRISBEE

  Koop jouw nieuwe frisbee online bij Decathlon. Je hebt 2 jaar garantie op al onze producten. Voldoet de bestelde frisbee niet aan jouw verwachtingen? Geen probleem, je kunt producten tot 365 dagen na aanschaf gratis retourneren.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen