Snorkelmaskers

Snorkelmaskers

Bij Decathlon vind je verschillende soorten snorkelmaskers en duikbrillen voor volwassenen en kinderen van Subea. Zoals de Easybreath. Hiermee kun je door je mond en neus ademen en 180 graden kijken. Kinderen (6-10 jaar) raden we maat XS aan. Kinderen (10+) en vrouwen hebben over het algemeen maat S/M en mannen maat M/L. Ook een paar flippers nodig? Bekijk dan onze snorkelsets. Heb je ook al zwemkleding voor het strand? Tip: bescherm je voeten en draag waterschoenen.

Filter
Terug naar artikelen
Geslacht
Type
Maat
Kleur
Kleur
Levertijd
14 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 18880 reviews

  Easybreath snorkelmasker

  Alleen bij Decathlon vind je het Easybreath snorkelmasker. De Easybreath is zo ontworpen dat je door je mond en neus kan ademen en ook nog eens 180 graden kan kijken. Ook een paar flippers nodig? Bekijk dan onze snorkelsets

  Welke maat Easybreath heb ik nodig?

  Decathlon heeft Easybreath snorkelmaskers voor kinderen, dames en heren. Vraag je je af welke maat Easybreath jij nodig hebt? Voor kinderen van 6 tot 10 jaar is er maat XS (Easybreath Junior). Kinderen vanaf 10 jaar en vrouwen hebben over het algemeen maat S/M en mannen maat M/L. Om de juiste maat te kiezen in de winkel, druk je het snorkelmasker tegen je gezicht: er mag geen ruimte overblijven tussen je kin en de onderkant van de het snorkelmasker.

  Easybreath nu ook voor kinderen van 6-10 jaar

  Het Easybreath snorkelmasker is nu ook beschikbaar voor kinderen van 6-10 jaar. Ontdek de Easybreath Junior (6 - 10 jaar).

  Easybreath onderdelen

  Ben je een onderdeel van jouw Easybreath snorkelmasker verloren, of is iets beschadigd? Bij decathlon kun je losse Easybreath onderdelen kopen, zodat je niet meteen een nieuw snorkelmasker hoeft te kopen. We hebben correctielenzen, zodat je een snorkelmasker op sterkte kunt maken. Je kunt de band zelf vervangen, of een camerabevestiging kopen om jouw onderwatercamera te bevestigen en onderwater te filmen.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen