Online snorkelwinkel

Ontdek de onderwaterwereld

Ontdek ons compleet aanbod aan snorkelsets, waterschoenen, snorkelwetsuits en nog meer andere snorkelartikelen.

Best sellers

Nov. 2017 : €29,99 - Nu:
€24 99
Easybreath

Snorkelmasker Easybreath

Snorkel comfortabel met het Easybreath snorkelmasker. Je hoeft geen mondstuk in te doen om te kunnnen ademen en inkomend water wordt geblokkerd door het dry-top systeem. Zo adem je alsof je boven water bent.

€27 99
Snorkelset Rgomoove

Snorkelset R'Gomoove

De snorkelset R'Gomoove bestaat uit snorkelvinnen, duikbril en snorkel, verkocht in een handige draagtas. Ideaal om te snorkelen!

€9 99
Aquashoes 100

Aquashoes 100

De waterschoenen Aquashoes 100 bieden comfort en voorkomen dat je uitglijdt wanneer je in en uit het water gaat.

Snorkelen

Voor snorkelen kies je in de duikshop van Decathlon uit een groot aanbod duikspullen en snorkelartikelen. Ontdek bijvoorbeeld de Easybreath, het innovatieve snorkelmasker waar je comfortabel blijft ademen tijdens het snorkelen. Natuurlijk heb je om te snorkelen een paar zwemvliezen nodig, die hebben we uiteraard voor zowel kinderen als volwassenen. Je kunt zelf je ideale snorkeloutfit samenstellen door een keuze te maken uit de verschillende snorkels en duikbrillen, of houd het simpel en neem een van de snorkelsets waar de zwemvliezen bij inbegrepen zijn. We bieden een groot aanbod snorkelaccessoires in onze snorkelwinkel en natuurlijk vind je hier ook meerdere soorten waterschoenen. Voor wie liever dieper onder water wil, is een breed aanbod aan duikspullen te vinden.

DECATHLON(.NL) (WEB)WINKEL(S)

Decathlon is met circa 800 winkels al jaren een begrip wereldwijd. In de webshop zie je het volledige aanbod van onze snorkellartikelen, maar er zijn ook voordelen aan een bezoek aan de winkel:

  • Online kun je geen kleding of schoenen passen, daarvoor ben je bij ons in de winkel altijd welkom!
  • Wanneer je in de winkel niet alle snorkelspullen vindt die je zoekt, kun je op een van de touchscreens alsnog je bestelling afronden. Je pakketje wordt vervolgens thuisbezorgd!
  • Als je advies nodig hebt van een van onze watersportexperts, bijvoorbeeld over welke snorkel bij jou past, helpen we je graag verder in een van onze vestigingen.
4.7/5
Quote

Arie op decathlon.nl

Grandioos snorkelmasker, je kan inderdaad ademen door mond en neus, je gezicht blijft droog een hele goede aankoop geweest, het is een super ding

Klantenbeoordelingen

Werkt super, beslaat niet. Rustig ademen en je kunt uren in het water blijven.