Schooltassen

Schooltassen

Op zoek naar een schooltas? Bij Decathlon vind je een ruim aanbod aan schooltassen. Onze schooltassen zijn er in velen maten (inhoud van 5 tot 35 liter) waardoor kinderen van verschillende leeftijden een leuke schooltas kunnen uitzoeken. Afhankelijk van het formaat is er genoeg plaats voor boeken, een laptop en andere schoolspullen. Bekijk onze gymtassen voor een kleiner formaat tasjes.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Maat
Merk
VERKOPER
Sticker
Prijs
Kleur
20,00
Phase rugzak PUMA
PUMA

Phase rugzak PUMA

Verkocht en verstuurd door PUMA Europe

38,00 -30%
26,60
Power VI Rugzak
ADIDAS

Power VI Rugzak

Verkocht en verstuurd door ADIDAS NL

154,50
Rugzak Cosmo Delsey
COSMO

Rugzak Cosmo Delsey

Verkocht en verstuurd door Shopping Factory

45,00 -28%
32,40
4ATHLTS Camper Rugzak
ADIDAS

4ATHLTS Camper Rugzak

Verkocht en verstuurd door ADIDAS NL

4.7/5 Op basis van 32319 reviews

Schooltassen

Onze schooltassen voor kinderen zijn ideaal om mee te nemen naar school. Wij bieden schooltassen met laptopvak aan, handig om al je spullen te bewaren tijdens je dagelijkse verplaatsingen. We hebben leren effen schooltassen, maar ook met een print zoals een zebra schooltas.

Schooltassen meisjes

Ben jij op zoek naar een meisjes schooltas? Bij Decathlon verkopen we schooltassen voor meiden in verschillende uitvoeringen. Zo hebben we rugtassen, handtassen, shoppers en schoudertassen voor meiden die ze makkelijk mee naar school kunnen nemen.

Schooltassen jongens

De perfecte jongens schooltas vinden? Dat kan bij Decathlon. Voor zowel bassisschool kinderen als middelbare school, wij verkopen schooltassen in alle soorten en maten. Deze schooltassen zijn geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.