Rugby

De online rugbyshop van Decathlon!

Rugby

Rugby is een sport waar je wel de juiste rugby spullen voor nodig hebt. Bij de rugbyshop van Decathlon verkopen we rugbykleding, rugbyballen, rugbyschoenen en scrum caps van goede kwaliteit die je nodig hebt voor het rugbyen.

Filter
Terug naar artikelen
Filteren op
Geslacht
Type
Kleur
Prijs
153 Artikelen
4.5/5 Op basis van 619 reviews

Rugbyshop bij Decathlon

Ben je op zoek naar rugbyspullen voor het nieuwe seizoen? Bij de online rugbyshop van Decathlon vind je een ruim assortiment aan rugbyschoenen, rugbyballen en rugbykleding. Rugby is in Nederland populair en daarom hebben wij bij Decathlon rugbyspullen voor zowel kinderen als volwassenen. Ben je op zoek naar betaalbare rugbyschoenen voor je kind? De rugbyschoenen van Kipsta hebben een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding en voldoen aan alle eisen die je als beginnende rugbyspeler nodig hebt. Naast ons eigen assortiment wordt het rugby assortiment aangevuld met de merken zoals Gilbert, Adidas, BLK en Puma.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over rugby kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er test zones waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

De levering van je rugbyspullen

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).