Tent accessoires

Tent accessoires

Op zoek naar haringen, een grondzeil, scheerlijnen en nog veel meer? Ga goed voorbereid kamperen met de tent accessoires van Decathlon. Alles voor een comfortabele kampeervakantie. Tent accessoires kopen doe je online bij decathlon of in een van onze winkels.

Advies nodig?
Hoe onderhoud ik een tent?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
‪AANTAL PERSONEN‬
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.3/5 Op basis van 15228 reviews

Bekijk onze tent onderdelen

Het gebeurt iedereen wel eens; je slaat een harinkje krom of een scheerlijn knapt. Niet getreurd! Bij Decathlon haal je al je tent onderdelen om weer naar hartelust te kunnen kamperen. We hebben diverse haringen voor verschillende ondergronden. Hierdoor maakt het niet uit waar jij je tent straks wil opzetten. Bosgrond, zand of rotsachtige bodem; geen probleem. We hebben zelfs glow-in-the-dark haringen, die raak je nooit meer kwijt. Nog belangrijker is dat je er minder snel over struikelt. Deze glow-in-the-dark techniek hebben we ook toegepast op een scheerlijnset. Daar struikel je ook nog wel eens over na je nachtelijke plaspauze.

Voor degene die veel meeneemt op vakantie hebben we een opvouwbare bolderkar. Handig voor de zware tent of de boodschapjes. Helemaal als je met de auto niet over de camping mag rijden. Hiervoor hebben we ook een opvouwbare trolley. Wat we ook nog in opvouwbare variant hebben is een schep. Handig voor op de camping of tijdens bushcraft.

Ook als je een gat in je tent of tentbodem hebt kun je bij ons voor tent onderdelen terecht. We hebben diverse reparatiesets om zelf je tent weer te kunnen repareren. Van tape tot lijmsetjes. Laat je hierover adviseren online of in een van onze stores. Zo weet je zeker dat je tent weer spic-en-span is straks. Succes met repareren!

Voortent accessoires

Voor in de voortent hebben we ook allerlei handige voortent accessoires. Je hebt straks droge voetjes dankzij onze grondzeilen. We hebben grondzeilen in verschillende formaten. Verder hebben we uiteraard mokers om de haringen in de grond te slaan. We hebben verder diverse meubels die in de voortent kunnen. Zo is alles mooi georganiseerd en wordt het geen rommeltje. Voor onze voortent accessoires neem je online een kijkje! Langskomen mag ook in een van onze stores!