Pop up tenten

Pop up tenten

Eenvoudiger opzetten kan niet! Super snel op te zetten en af te breken door het pop up systeem. 11 Jaar geleden kwam Quechua met deze tent op de markt en sindsdien zijn deze tenten niet meer weg te denken. Een pop up tent kopen doe je online bij Decathlon of in een van onze winkels. Bekijk ook onze slaapzakken en matjes, kampeerstoelen en tafels, en onze luchtbedden.

Terug naar artikelen
Aantal personen
LEEFRUIMTE
AANTAL RUIMTES
Levertijd
Kleur
Prijscategorie
9 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 6066 reviews

  Pop up tenten kopen bij Decathlon

  Geen tent is sneller en eenvoudiger op te zetten dan de pop up tent. De pop up tenten van Quechua, bekend als 2 Seconds tenten werden 11 jaar geleden geïntroduceerd en zijn sindsdien voor vele kampeerders dé favoriete tent. In de afgelopen jaren is de pop up tent steeds verder ontwikkeld, is het gemakkelijker geworden om de tent in te vouwen en zijn er nieuwe technologieën gekomen om het kamperen nog comfortabeler te maken. Een pop up tent is super snel op te zetten en af te breken. Door het pop up systeem van Quechua zijn deze tenten binnen enkele seconden op te zetten vandaar de naam: 2 seconds tent. Het easy systeem zorgt er voor dat het ook eenvoudig is om de tent weer in te vouwen waardoor kamperen nog nooit zo gemakkelijk is geweest. Ben je op zoek naar een frisse en donkere tent, dan is de fresh & black tent perfect voor jou, vooral tijdens de warme zomerdagen. In de XL Air tenten hebben zijpanelen die opengezet kunnen worden voor betere ventilatie en de Fresh & Black tenten zijn voorzien van een doek die zonnestralen reflecteert en zo de temperatuur in de tent comfortabeler houdt, daarnaast zijn de binnententen van een zwarte stof die verduisterd. In een Fresh & Black tent kun je dus comfortabeler (en langer) slapen op zonnige dagen.

  Advies op maat van een Decathlon sport expert

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over pop up tenten kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt testen en de meeste winkels hebben een ruime showroom waar je de tenten gelijk kunt proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  Levering van al je spullen

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen