Golf GPS

Golf GPS

Golfhorloge of afstandsmeter kopen? Als golfer is het belangrijk om te weten hoe groot de afstand tussen jou en de green of de vlag is. De golf afstandsmeters en GPS golfhorloges van Decathlon kunnen de afstand tot de green en vlag voor jou heel nauwkeurig berekenen, ook geven sommige modellen de hindernissen of doglegs aan. Er zijn onder andere GPS golfhorloges en afstandsmeters van Bushnell, Garmin, Boston Golf en TOMTOM.

9 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  3.5/5 Op basis van 30 reviews

  GPS Golfhorloge bij Decathlon

  Er zijn een hoop verschillende golfhorloges, op de golfhorloges kan je de afstanden zien naar verschillende punten. Dit gaat via GPS, een golfbaan is ingemeten en zo kan de horloge meten waar U zich op dat moment bevindt. Dan meet de horloge hoever het nog is naar de green, de meeste horloges geven de voorkant, achterkant en midden green aan. Bij de uitgebreidere horloges kan je nog de vlag verplaatsen en kan je zien hoe de green loopt, zo kan je de vlag verplaatsen naar de juiste plaatst en zie je hoever je nog moet. Je hebt verschillende golfhorloges onder andere van Garmin en TOMTOM. Met een golfhorloge wordt het golfen een stuk makkelijker, het helpt je de afstanden te leren kennen. Zo ga je makkelijker de bal naar de green slaan, je weet de afstand en je hebt een indicatie hoever je moet swingen. Je staat zelfverzekerder achter je bal en je zal lager gaan scoren. Bij sommige golfhorloges helpt het zelf je swing te analyseren, het houd je slagen bij en zo kun je zien waar het beter kan of waar het juist goed gaat!

  Golf afstandmeters

  Een afstandmeter is erg handig als je op de meter precies de afstand wilt weten. Het is een laser die de afstand meet tot de valg, een boom of iets waar je op schiet. Je kan tot wel 900 meter een refelecterend object meten, boom tot +/- 600 meter en de vlag tot 300 meter. Ideaal als je de afstand precies wilt meten tot de vlag. Deze laserafstandmeters van Bushnell of Boston Golf hebben ook een Pin-seeker functie! Dit wil zeggen dat ze de vlag sneller vinden, als je er een beetje naast mikt dan merkt de afstandmeter de vlag van zelf op en geeft hij de afstand aan. Dit zorgt ervoor dat je niet een boom achter de green meet en perongeluk veel te ver slaat. Je zal al snel merken dat een Golf afstandmeter een verbreding is voor je golfspel!

  Advies op maat van een Decathlon sport expert

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over golf kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er test zones waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  De levering van je golfspullen

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen