Waterzakken en drinkrugzakken

Waterzakken en drinkrugzakken

Tijdens intensieve sporten, zoals hardlopen en fietsen, kiezen sporters er regelmatig voor om gebruik te maken van een fietsrugzak met een bijpassende waterzak. Door ervoor te kiezen om een waterzak mee te nemen op de fiets, kun je er altijd op vertrouwen dat je een rit maakt met voldoende vocht op zak. Ideaal als je gaat voor een warme rit door de polders in de zomer, een flinke beklimming maakt tijdens een rit door de bergen in het buitenland of een belangrijke wedstrijd op de planning hebt staan. Omdat fietsen een echte duursport is en daarom kilometer na kilometer veel vraagt van je spieren, is het van cruciaal belang om regelmatig te blijven hydrateren. Een waterzak uit het assortiment is verkrijgbaar in een brede keuze aan formaten, zodat er voor jouw persoonlijke voorkeur op de fiets meer dan genoeg keuze is.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Maat
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
Vanaf
€49,95
Drinkheuptas Thule Rail 2, 4
THULE

Drinkheuptas Thule Rail 2, 4

Vanaf
€109,95
€129,95
€149,95
€54,99
4.4/5 Op basis van 6594 reviews

Een Camelbak waterzak voor het mountainbiken kopen

Kies je voor een Camelbak waterzak die je kunt gebruiken voor het mountainbiken? De modellen bevatten intern ook al een drinkzak van één of twee liter. Ook wordt vrijwel iedere waterzak uit het assortiment standaard geleverd met een handig mondstuk aan de linker- en rechterkant. Dit mondstuk is zodanig ontworpen dat je makkelijk de toevoer hebt tot de vloeistof, maar dat de inhoud van de waterzak niet kan gaan lekken tijdens het fietsen. Merk je dat het mondstuk na een tijd toe is aan vervanging? Maak je je dan vooral geen zorgen. Je kunt een los mondstuk ook altijd nog extra bestellen in de webshop of kopen in een van de winkels door het land. Daarnaast heeft iedere waterzak uit het assortiment een flexibele vorm, wat betekent dat het perfect past in de tas die je meeneemt op de weg.

Bij iedere rugzak uit de collectie zie je in de product omschrijving eenvoudig en snel wat voor soort Camelbak waterzak geschikt is om mee te nemen. Kies voor de inmiddels erg geliefde Camelbak waterzak of ga voor een model uit de eigen collectie. Wil je op dit moment graag meer weten over de voordelen van bijvoorbeeld een Camelbak waterzak? De fietsspecialisten staan voor je klaar in de winke. Op deze manier weet je altijd zeker dat het je perfecte model voor jouw fietstochten in huis kunt halen.

De waterzak is speciaal ontwikkeld voor een drinkrugzak uit de collectie

Als je ervoor kiest om een waterzak aan te schaffen voor je fietstochten, dan mag een drinkrugzak natuurlijk ook niet ontbreken in je uitrusting. De zak die gevuld is met water, moet je immers makkelijk met je mee kunnen nemen. Een drinkrugzak is altijd erg licht van gewicht, er speciaal voor gemaakt om een waterzak in te kunnen laten rusten en voorzien van twee handige openingen voor de mondstukken. Daarnaast is er in de drinkrugzak ook meer dan genoeg ruimte voor het meenemen van accessoires zoals voeding, je smartphone en een extra laagje kleding.