Loopfiets

Loopfiets

Met de loopfiets van Decathlon kunnen nu zelfs de allerkleinsten onder ons alvast beginnen met fietsen. Op deze manier worden ze alvast klaargestoomd voor het echte werk. Een loopfiets is ideaal voor kinderen van ongeveer 2 tot 4 jaar oud.

10 Artikelen
4.0/5 Op basis van 35 reviews

Loopfiets voor de allerkleinsten.

Voordat je kind klaar is voor een echte fiets, adviseren wij om eerst te oefenen op een kinderfietsje zoals een loopfiets. Een loopfiets heeft geen trappers en een kind kan eenvoudig, door met zijn voeten af te zetten op de grond, vooruit komen. Deze vorm van fietsen is erg laagdrempelig en veilig. Het zorgt ervoor dat kinderen van 2 tot 4 jaar oud alvast wennen aan het idee van balans houden en ook alvast kunnen oefenen met het sturen. Kleine kinderen vinden het ook vooral heel leuk om op een loopfiets te rollen en doordat de loopfiets licht en klein is kun je ze eenvoudig meenemen.

Een loopfiets voor comfort en gemak.

Een loopfiets is comfortabel en efficiënt. Deze fiets is geschikt voor de jonge kinderen tot 4 jaar oud en een loopfiets kan op de weg en op de stoep gebruikt worden. Dit type fiets is erg gebruiksvriendelijk en kinderen zitten laag bij de grond waardoor ze eigenlijk nooit hard kunnen vallen.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over een loopfiets kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van al je spullen

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).