Kalenji

Find your rythm, enjoy your run! Dat is het motto van Kalenji. Ongeacht je niveau en doel, geniet van het hardlopen! Dat is het aller belangrijkste voor Kalenji. Wij willen hardlopen toegankelijk maken voor iedereen. Daarom vind je bij ons innovatieve en betaalbare hardloopschoenen (link), hardloopkleding (link) en accessoires met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Kalenji werkt voortdurend aan innovatieve hardloopartikelen. Een goed voorbeeld hiervan is het K-ONLY systeem in de Kiprun schoenen. Deze hardloopschoen is namelijk geschikt voor elk type looppatroon!
Terug naar artikelen
Geslacht
Type
Maat
Merk
Sport
Kleur
Prijs
511 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
Deze producten zijn niet beschikbaar in Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 7891 reviews

  Atletiek

  Bij Decathlon hebben wij een steeds groter wordend aanbod voor atletiek. Uiteraard vind je bij ons de meest essentiele artikelen voor atletiek, namelijk de spikes. Daarnaast is er ook een selectie kleding die uitstekend geschikt is voor het beoefenen van atletiek.

  Spikes

  Op dit moment hebben wij 3 verschillende modellen spikes in ons assortiment bij Decathlon, allemaal van ons eigen hardloopmerk Kalenji. Dit zijn de AT Start, AT Cross en de AT Mid.

  De AT Start is een echte allround spike. Hierdoor is deze uitstekend geschikt voor kinderen die alle onderdelen van atletiek doen, of voor atleten die de sport net willen ontdekken.

  De AT Cross is een cross spike. Deze is specifiek ontwikkeld om in de wintermaanden over zandpaden, schelpenpaadjes, gras en modder te lopen. De spikes kenmerken zich door een grover profiel aan de onderkant. Daarnaast worden deze spikes altijd geleverd met 9mm puntjes, voor extra grip

  De AT Mid is een middellange afstand spike, geschikt voor afstanden van 800m tot 10000meter op de atletiekbaan. Deze spike is specifiek voor deze afstanden ontwikkeld, waardoor deze erg licht en zeer reactief is. Deze spike is ook absoluut niet geschikt om andere onderdelen, zoals verspringen, mee te beoefenen.

  Naast de spikeschoenen zelf, verkopen we ook losse puntjes. Deze hebben we in meerdere lengtes, namelijk 6,9,12 en 15 mm. Standaard is de 6mm, deze wordt ook eigelijk altijd op de atletiekbaan gebruikt. De 9,12 en 15mm zijn beter geschikt voor het crossen, waarbij het een beetje afhangt van de zwaarte van het parcours.

  Atletiekkleding

  Naast spikes, hebben we bij Decathlon ook kleding welke je uitstekend kan gebruiken bij het trainen of tijdens een wedstrijd. Voor wedstrijden hebben we bijvoorbeeld het t-shirt waarin je een startnummer kan doen. Nooit meer een gedoe met (het vergeten van) speldjes. Ook hebben we atletiek kleding die extra support geeft, of juist kleding die extra licht is. Ideaal voor warmere omstandigheden of tijdens een wedstrijd.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen