3 artikelen voor

BMX

Meest verkocht

Meest verkocht
Laagste prijs
Hoogste prijs
Best beoordeeld
Uitverkoop
Algemeen

BMX KOPEN – Online bij Decathlon

Wil jij graag freestylen en trucjes doen op je fiets, koop dan een BMX bij Decathlon? Een aantal BMX fietsen van b'Twin zijn zelfs voorzien van een rotorsysteem waarmee je stuur onbeperkt kan blijven doordraaien. Denk je wel aan de nodige bescherming!

Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken
4.5/5 berekend op basis van 1000 reviews in onze winkels en online.

Een BMX voor in het skatepark en het maken van sprongen en trucjes

BMX-fietsen zijn zeer eenvoudig te hanteren en heel praktisch voor het fietsen door de stad, op ruig terrein, in het skatepark en op paden en voor het maken van sprongen en trucjes. BMX-en is een sport waarvoor zeer specifieke apparatuur nodig is. Het is geen kwestie van een oude fiets pakken en er het beste van maken! Bij BMX-en zijn sprongen, trucs, remmen en vallen heel normaal. Zorg dus voor de juiste veiligheidsuitrusting! Neem een ​​kijkje bij onze helmen, kniebeschermers, elleboogbeschermers, handschoenen, BMX-fietsonderdelen en andere beschermingsmiddelen voor fietsers.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over een BMX fiets kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van je BMX

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).