36 artikelen voor

Kinderfietsen

Meest verkocht

Meest verkocht
Laagste prijs
Hoogste prijs
Best beoordeeld
Uitverkoop
Algemeen

Kinderfietsen kopen online bij Decathlon

Ieder kind droomt van zijn eerste kinderfiets en kijkt steeds weer uit naar een nieuwe fiets. Met de fiets naar school, spelen met vrienden of met de fiets naar opa en oma. Een leuke kinderfiets kopen doe je natuurlijk bij Decathlon, dé specialist in sportartikelen.
Je product is toegevoegd
Mijn producten vergelijken (0/5)
Openen
Er zijn geen producten om te vergelijken.
Je vergelijkingstool zit vol. Gelieve een product te verwijderen.
Verwijderen
Terug naar het overzicht
Mijn producten vergelijken
4.4/5 berekend op basis van 1000 reviews in onze winkels en online.

Hoe kies ik de juiste kinderfiets?

Bij Decathlon hebben we een ruim assortiment aan driewielers, balanceerfietsen en kinderfietsen met zijwieltjes. De driewielers zijn voornamelijk geschikt voor de allerkleinsten onder ons en dit zijn eigenlijk de klassieke kinderfietsjes.De balanceerfietsen of loopfietsen zonder pedalen zijn geschikt voor het oefenen van het evenwicht en voordat het echt werk begint kunnen je kinderen nog eens goed oefenen op onze kinderfietsjes met zijwieltjes.

Welke fiets is het beste voor kinderen onder de vier jaar?

Kinderen tot vier jaar kunnen op een groot aantal manieren het plezier van het fietsen ontdekken. De belangrijkste prioriteiten bij het kiezen van een fiets voor een kind zijn comfort en veiligheid. Je kunt er dus zorg voor te dragen dat je een fiets kiest waarvan de grootte en de aanbeveling wat betreft de leeftijd passen bij de jonge fietsertjes. Hoe geschikter de fiets, hoe sneller ze leren fietsen en hoe meer plezier ze eraan zullen beleven. Om je kind zo lang mogelijk te laten genieten van zijn fiets, is het verstandig om ervoor te zorgen dat het zadel en het stuur in hoogte verstelbaar zijn. Kinderfietsen van b’Twin zijn ontworpen met het belang van kinderen in het achterhoofd. De fietsen zorgen voor een combinatie van comfort en veiligheid terwijl ze leren fietsen. Dankzij dit gevoel van veiligheid groeit het vertrouwen van je kind!

Om het fietsen zo veilig mogelijk te maken voor je kinderen, adviseren wij om de juiste beschermende accessoires (fietshelm) aan te schaffen. Ook zijn de speciale kinderaccessoires zoals een fietsbel en een speelgoedmandje belangrijk voor de veiligheid en kunnen tevens het plezier vergroten.

Welke fiets is het meest geschikt voor beginners?

Onze 12- en 14-inch kinder- en loopfietsen zijn ontworpen zodat kinderen van 3 tot 5 jaar zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Het vinden van je balans is immers al een hele uitdaging! b’Twin is constant bezig met innoverende producten om kinderen zoveel mogelijk vertrouwen te geven tijdens het fietsen. Door fietsen te ontwikkelen waar kinderen eenvoudig op leren fietsen krijgen ze snel een gevoel van veiligheid en plezier. Het stop easy-systeem is door b’Twin speciaal om kinderen vertrouwen te geven tijdens het fietsen. Het systeem is veel gemakkelijker te gebruiken dan het klassieke handremsysteem en speciaal ontworpen voor kinderen.

16-inch kinderfietsen: ontworpen en aangepast voor kinderen

Deze fietsen zijn voorzien van een verlaagd frame waardoor kinderen in staat zijn om makkelijk hun voeten op de grond te plaatsen en te trappen. Daarnaast hebben deze fietsen een kettingkast en echte banden om overal te kunnen fietsen. De 16-inch fietsen zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen. Ook deze fietsen zijn voorzien van het stop easy-systeem. Deze fietsen zorgen voor meer vertrouwen voor je kinderen zodat de overstap naar een 20-inch fiets makkelijk gaat.

De 20-inch kinderfiets: klaar voor het echte werk

Een 20-inch fiets heeft geen zijwieltjes meer en dit formaat kan gezien worden als de eerste serieuze fiets voor je kind. Deze fietsen zijn soms al voorzien van versnellingen en dit type fiets is uitermate geschikt voor je kind mee naar school te fietsen. Een 20-inch fiets is weer een stap dichterbij een fiets voor volwassenen! De 20-inch fietsen van b’Twin zijn ontworpen voor kinderen van 6 tot 8 jaar die hiermee geleidelijk overgaan naar een groter model. Deze fietsen combineren de functies van kinderfietsen (een verlaagd frame in verband met de lengte van hun benen bijvoorbeeld) met de apparatuur op fietsen voor volwassen zoals versnellingen.

De 24-inch fiets: de laatste stap voor een volwassenen fiets

In de stad of door het bos? Op wegen en paden, fietstochten met de familie of fietsen in wedstrijdverband? Er zijn tal van factoren om rekening mee te houden bij de keuze van een kinderfiets. Of je nu kiest voor een stadsfiets met een lage instap met de mogelijkheid van het bevestigen van een ​​mandje en een standaard, of voor een sportiever model zoals de 24-inch Rockrider mountainbike; b’Twin fietsen voor kinderen van 8 tot 12 jaar zijn uitgerust met de praktische functies van fietsen voor volwassenen, maar aangepast aan de lichaamsbouw van kinderen.

Welke fietsaccessoires zijn belangrijk op een kinderfiets?

Er zijn tal van accessoires verkrijgbaar voor het aanpassen van kinderfietsen waardoor de fiets voornamelijk veiliger wordt. Met een bel kun je eenvoudig laten horen aan andere weggebruikers dat je in de buurt bent en een mandje op de fiets zorgt ervoor dat je eenvoudig bagage kunt meenemen. Ook is kleding erg belangrijk als het gaat om veiligheid. Een opvallende gele jas vergroot de zichtbaarheid en verlichting is een must have om in het donker zichtbaar te zijn. Voor de beginnende fietsertjes zijn zijwieltjes een belangrijke tool om vertrouwen te winnen maar bij Decathlon kun je ook terecht voor het opvrolijken van een fiets.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over kinderfietsen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van een kinderfiets

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).