WATTSUP

Opblaasbare Kajak TORPEDO 1P HP - 365cm/12'x72cm/28' - DropStitch MAX 180 kg

€499,20

Opblaasbare TORPEDO 1P HP kajak - 365cm/12'x72cm/28' - DropStitch MAX 180 kg

Kleur: BLAUW

Aantal:

Alleen online: Verkocht en verstuurd door Coasto

  • Verkoop door Decathlon partner
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Spaar 499 membership punten

Productbeschrijving

De 100% Dropstitch-kajak

  • Opblaasbare kajak
  • Lengte: 365 cm / 12'
  • Breedte: 72 cm / 28"
  • Technologie: Dropstitch
  • Capaciteit: 1 persoon
  • Maximale belasting: 180 kg
  • Garantie: 2 jaar

Eenpersoonskajak Torpedo van Wattsup: Gegarandeerde stabiliteit en comfort.

De Torpedo-kajak, gebouwd met Dropstitch-materiaal, is tegelijkertijd licht, compact en stijf. Zijn stijfheid maakt krachtig glijden mogelijk, en zijn V-vorm vergemakkelijkt de acceleratie, terwijl het zorgt voor een zekere stabiliteit om controle te behouden over de rijrichting.

De kajak is ontworpen voor één persoon, met een maximale belasting van 180 kg, waardoor comfortabel varen mogelijk is met persoonlijke bagage of een kind. De bijgeleverde stoel is comfortabel en ergonomisch, vooral dankzij de hoge rugleuning, waardoor de peddelaar ontspannen kan roeien op meren of op zee.

Met een lengte van 365 cm en een breedte van 72 cm biedt de Torpedo stabiliteit en comfort aan gebruikers.

De Torpedo wordt geleverd met een peddel, een comfortabele neopreen stoel, een handpomp, een reparatieset en een tas met wielen voor moeiteloos vervoer.

Het model is ook beschikbaar in een versie voor 2 personen: Wattsup Torpedo 2P.

Technologie

Dropstitch hoge druktechnologie

De Torpedo-kajak is een van de nieuwigheden van 2023 van het merk Wattsup.

De sleuteltechnologie die wordt gebruikt voor de Torpedo is Dropstitch. Deze constructie omvat het gebruik van duizenden sterke draden, gevlochten tussen twee lagen PVC. Deze draden zijn verbonden door speciale lijmpunten, waardoor een stijve structuur ontstaat die de vorm van de kajak behoudt.

Deze Dropstitch-constructie maakt de Torpedo lichtgewicht en gemakkelijk te manoeuvreren, met tegelijkertijd uitstekende stabiliteit en verhoogde stijfheid. Het kan het gewicht van de gebruiker dragen zonder te buigen of te vervormen, waardoor een soepele en nauwkeurige navigatie mogelijk is.

Als je van snelheid houdt, is deze kajak perfect voor jou!

Wattsup Torpedo 1 persoon: De robuuste kajak voor avonturen!

De Wattsup Torpedo-kajak is gemaakt van volledig Dropstitch. Deze technologie maakt hem stijf en biedt peddelaars een zeer hoog glijvermogen, terwijl hij tegelijkertijd compact en gemakkelijk te dragen blijft.

Met zijn open configuratie is het gemakkelijk om aan boord te komen na een kanteling. De afmetingen (365 x 72 cm) bieden zeldzame stabiliteit, vergelijkbaar met die van harde kajaks. De V-vorm garandeert een uitstekende waterinvoer en een beter glijgevoel.

Reviews