QUECHUA

Eenpersoonshangmat Basic 300 x 150 cm

€14,99
Ref. : 8601388

Onze ontwikkelaars, zelf fervente kampeerders, bedachten deze handige en veelzijdige Basic-hangmat, ideaal voor op de camping of in de vrije natuur.

Onze motivatie? Je een veelzijdige hangmat bieden om vrijwel overal comfortabel te slapen! Erg licht en ook heel makkelijk te installeren.

Kleur: Petroleum blauw

Aantal:
Bezorging:

Op werkdagen en zondag voor 21:00 besteld, de volgende dag in huis.

Productvoordelen

Slaapkwaliteit

Afmetingen:300 x 150 cm | Zacht polyester

Eenvoudig transport

Gewicht: 540 g | Volume: 3 l | Draagtas

Vlotte montage / demontage

Inclusief gespen en touwen (geen karabiner) | Max. 3 meter tussen 2 bomen

Eenvoudig onderhoud

Niet wassen | Indien nodig: schoonwrijven met een sponsje

Levensduur

Ripstop polyester

Technische informatie

Tips om je hangmat te installeren

Neem een van de twee bevestigingstouwen van 3 meter (meegeleverd) en installeer deze tussen 2 bevestigingspunten. Die 3 meter is de maximaal mogelijke afstand tussen 2 bomen om je Basic-hangmat te kunnen ophangen. Hoe minder de hangmat gespannen is, hoe beter. Hij moet een banaanvorm hebben wanneer je ernaar kijkt. Als je in de hangmat zit met je benen in een hoek van 90 graden mogen je voeten hoogstens 40 cm van de grond zijn. Voor meer comfort ga je diagonaal liggen.

Compatibel met hangmatsteun

- Je kan een hangmatsteun gebruiken die een maximale lengte van 3 meter tussen de twee bevestigingspunten biedt, en een bevestigingshoogte van 1,20 meter.
- Je kan een hangmatsteun gebruiken die een minimale lengte van 2,6 meter tussen de twee bevestigingspunten biedt, en een bevestigingshoogte van 1,50 meter.

Garantie

2 jaar

Overige informatie

Product samenstelling

Hoofdstof 100% Polyester Draagtas 100% Polyester

VOORRAADADVIES

Berg je hangmat op wanneer je hem niet gebruikt, dan zal hij langer meegaan. Berg ook de bevestigingen op.Vermijd langdurige blootstelling aan zon en/of regen, ook van de bevestigingen.

GEBRUIKSAANWIJZING

Aanbevolen max. gewicht: 110 kg.

TESTS

Het International Design Center van Quechua staat in Passy, aan de voet van de Mont Blanc in de Haute-Savoie. Door die locatie is het een ideale ontmoetingsplek voor onze teams (designers, productmanagers, ingenieurs...) en de beoefenaars van outdoor sporten.
Een groot voordeel wanneer we kwalitatieve producten voor wandelen ontwikkelen en jullie al onze expertise ter beschikking stellen.

Goedgekeurd door

Om aan alle eisen te voldoen, worden de Quechua-producten getest in de vrije natuur, in de omstandigheden die jij ook kan tegenkomen tijdens het kamperen. Onze teams en een testpanel (van partners, ambassadeurs en klanten) stellen de producten flink op de proef, tijdens het hele ontwikkelingsproces en tot het product in de winkels ligt.

ONDERHOUDSADVIES

Handwas

Niet bleken

Mag niet in de droogtrommel

Niet strijken

Niet droogreinigen

Afbeeldingen

Eenpersoonshangmat Basic 300 x 150 cm
Eenpersoonshangmat Basic 300 x 150 cm
Eenpersoonshangmat Basic 300 x 150 cm

Video

Reviews

Vragen & Antwoorden

Bekijk ook