Sportpas

Ontdek alle voordelen van de Decathlon Sportpas


Met de Decathlon Sportpas profiteer je van extra voordelen. Zo kun je voor onbepaalde tijd je aankopen kosteloos ruilen en daar heb je geen bon voor nodig. Maak nu een account aan en ontdek alle voordelen!

Meld je nu aan Voorwaarden
Sportpas altijd bij de hand

Sportpas
altijd bij de hand

Het unieke klantenprogramma van Decathlon. Naast de handige fysieke sportpas kun je de sportpas ook digitaal gebruiken. Je ontvangt je sportpas altijd via de mail. Daarnaast kun je de pas gebruiken met de app 'Stocard'. Of je kunt simpelweg een foto maken van de barcode. Zo vergeet je hem dus nooit meer.

Ruilen zonder bon

Ruilen zonder bon
Onbeperkt geldig

Is een product defect of ben je niet tevreden? Geen probleem, met je Sportpas kan je onbeperkt producten ruilen. We willen dat jij tevreden bent. Je hoeft hiervoor geen bon mee te nemen, die bewaar je namelijk automatisch op je persoonlijke account.

Decathlon Sport Experience

Toegang
tot sportevenementen

Als lid van het Sportpas programma, kun je inschrijven met jouw account voor allerlei sportieve evenementen. Deze worden georganiseerd door Decathlon en haar partners. Bekijk het aanbod op deze site en schrijf je in voor een leuk event!

Gratis services voor diverse sporten

Gratis services
voor diverse sporten

Geniet met je Sportpas van allerlei gratis services. Hierbij kan je denken aan een servicebeurt voor je fiets 6 maanden na aankoop of je racket laten bespannen. Kijk online of vraag een medewerker naar de mogelijkheden.


Nieuws over de Decathlon Sportpas


Decathlon gaat een verandering doorvoeren in de algemene voorwaarden van haar klantenkaart programma.

Belangrijkste wijzigingen:

  • Per 1 september 2018 loopt de Decathlon Sport Experience ten einde. De codes zijn nog wel tot 1 december te verzilveren.
  • Per 1 september spaar je bij Decathlon geen punten meer bij je aankopen.

Waarom?

Onze missie luidt: Sport toegankelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. We hebben een jaar getest met de ‘Sport Experience’ in ons Sportpas programma, die bij moest dragen aan deze missie. Helaas zijn we tot de conclusie gekomen dat hier te weinig gebruik van gemaakt wordt. De keuze om te veranderen is 100% gebaseerd op deze constatering.

Wat nu?

Tot en met 31 augustus 2018 kun je nog gewoon punten sparen op je Sportpas. Heb je op 31 augustus minimaal 1 punt op je Sportpas, dan kun je van ons een Sport Experience code claimen. Om te claimen vul je hieronder je e-mailadres in waar jouw Decathlon Sportpas met punten op staat geregistreerd. We zullen deze dan checken en een code naar je toezenden in de eerste week van september.

Vul een geldige e-mailadres in.

Wat komt er voor terug?

Decathlon wil zoveel mogelijk mensen laten sporten en dus niet alleen degene die veel kunnen kopen. We doen er alles aan om sport zo toegankelijk mogelijk te maken door ons te gaan focussen op het zelf organiseren van verschillende sportactiviteiten/evenementen en samenwerkingen aan te gaan met sportverenigingen. Houd onze site in de gaten.


Heb je een leuk idee voor ons Sportpas-programma? Wij horen die graag.
Vul het formulier hieronder in.


Vul dit veld in.
Vul dit veld in.
Vul dit veld in.
Laat je contactgegevens achter als je een reactie van ons wilt.


Veelgestelde vragen


Je aankopen worden toegevoegd aan je account en dus hoef je nooit een bon te bewaren. Daarbij kun je dan je aankopen kosteloos onbeperkt ruilen, mits het product nog in nieuwstaat verkeerd. Ook bieden we nog verschillende gratis services aan in de winkels.

Als er op 31 augustus nog punten op je Sportpas staan, dan kun je van ons een code voor een gratis sportactiviteit claimen. Dit kun je hierboven doen. Vanaf 1 september zullen de punten uit je account worden gewist en spaar je geen punten meer op je Sportpas.

Tijdens wat kleine klantonderzoeken werd duidelijk dat het punten sparen bij Decathlon niet veel waarde toevoegt in de klanttevredenheid. We willen dus wél waarde toevoegen voor onze klanten dus gaan we, samen met een groep sportieve klanten, het nieuwe programma creëren voor Decathlon.

Dat kan zeker! Vul hieronder bij de reacties je naam en e-mailadres in. In de reactie kun je typen: Ja, ik wil in het Decathlon klantenpanel. Dan nemen we snel contact met je op.

Terug naar boven