Zwemkleding heren

Zwemkleding heren

Wil je zwemkleding kopen voor heren? Bij Decathlon kun je zwemkleding kopen voor de recreatieve zwemmer tot de wedstrijdzwemmer. Decathlon biedt verschillende modellen aan zoals zwemslips, zwemboxers, jammers, zwembroeken en boardshorts. We hebben ook chloorbestendige badkleding van merken zoals Nabaiji, Speedo, Arena en Adidas.

Filter
Terug naar artikelen
Filteren op
Sport
Type
Maat
Merk
Kleur
Prijs
107 Artikelen
4.5/5 Op basis van 255 reviews

ZWEMKLEDING VOOR HEREN KOPEN BIJ DECATHLON

Ben je opzoek naar zwemkleding voor heren? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan diverse modellen badkleding zoals zwembroeken, zwemslips, zwemboxers en jammers. De zwemkleding voor heren is ingedeeld op verschillende niveaus van chloorbestendigheid, verdeeld in recreatief gebruik en regelmatig gebruik:

  • Recreatief gebruik (ook occasioneel gebruik genoemd) - iemand die maximaal 1x per week zwemt, deze zwemkleding is geschikt voor meer dan 100 gebruiksuren
  • Regelmatig gebruik (ook wel intensief gebruik genoemd) - iemand die minimaal 1x per week zwemt, deze zwemkleding is geschikt voor meer dan 200 gebruiksuren

Deze zwemkleding wordt vooral in het zwembad gebruikt en hebben we van Nabaiji, Speedo, Arena en Adidas. Zwemkleding die meer geschikt is voor zeewater hebben we van de merken Tribord en Quiksilver.

Aangezien chloor en zout de zwemkleding aantast, is het belangrijk om de zwemkleding na elk gebruik altijd goed schoon te spoelen met schoon, zoet water!

ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers, die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over zwemkleding kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om producten te testen, zodat je precies weet wat je in huis haalt.

LEVERING VAN HEREN ZWEMKLEDING

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Bovendien kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met de Decathlon sportpas).