Tweede Kans

Tweede Kans

Bij Decathlon is het onze missie om sport toegankelijk te maken op een duurzame manier. Een van de manieren waarop we dit doen is door goede producten die niet meer als nieuw verkocht kunnen worden aan te bieden met korting. Bijvoorbeeld omdat de verpakking mist of omdat het product beschadigd is geraakt tijdens het gebruik. Op deze pagina vind je al onze Tweede Kans producten: altijd met minimaal 30 dagen retourtermijn en 1 jaar garantie! Meer weten over dit iniatief? Bezoek onze Tweede Kans informatiepagina.

Meer weten over Tweede Kans
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Sport
Geslacht
Merk
Maat
VERKOPER
Kleur
Prijs
meer weten over
tweede kans?
Bekijk hier
Tweede Kans
719,00
Tweede Kans
240,00
Tweede Kans
365,00
Tweede Kans
342,00
Tweede Kans
251,00
Tweede Kans
169,00
Tweede Kans
159,00
Tweede Kans
1.130,00
Tweede Kans
449,00
Tweede Kans
449,00
Tweede Kans
539,00
Tweede Kans
190,00
Tweede Kans
214,00
Tweede Kans
255,00
Tweede Kans
1.143,00
Tweede Kans
121,00
Tweede Kans Hometrainer Essential
DOMYOS

Tweede Kans Hometrainer Essential

Verkocht en verstuurd door Decathlon Tweede Kans

Tweede Kans
359,00
5/5 Op basis van 1 reviews

Tweede Kans

Bij Decathlon proberen we bij te dragen aan sport toegankelijk maken op een duurzame manier. In juli is Decathlon Nederland gestart met het Tweede Kans project. Tweede Kans is ingeïnspireerd door het vinden van een nieuwe manier consumeren, die een lagere impact heeft op het milieu als je dat vergelijkt met het produceren van nieuwe producten. Producten die niet meer als nieuw verkocht kunnen worden krijgen hiermee een tweede leven. De producten die in de Tweede Kans boetiek te vinden zijn, bevatten een goede staat maar kunnen gebruikssporen bevatten. De producten worden door Decathlon zelf of door onze partners gecontroleerd voordat je ze op de website kunt bestellen. Als je de keuze maakt om een product een Tweede Kans te geven, profiteer je van een korting op de nieuwprijs.

Decathlon Tweede Kans assortiment

Bij Decathlon maken we een selectie van een uitgebreid aanbod Tweede Kans producten. Wil je je home gym-collectie aanvullen met fitnessapparaten? Of ben je juist op zoek naar een fiets? Bekijk hier welke Tweede Kans producten er door Decathlon worden aangeboden. We hechten we veel waarde aan de kwaliteit van een product, daarom ontvang je van Decathlon de juiste service. Ontstaan er binnen één jaar gebreken aan het product? Dan bieden wij vanuit Decathlon een minimale garantie van één jaar. Voldoet het product niet naar je verwachting? Dan kun je binnen 30 dagen na aanschaf het product gratis retourneren.

Partner Tweede Kans assortiment

Naast het assortiment dat vanuit Decathlon wordt aangeboden, verkopen partners van Decathlon ook Tweede Kans artikelen. Hou wel rekening met het feit dat het retour- en garantiebeleid per partner kan verschillen.