Handschoenen

Handschoenen

De dagen worden kouder, het is weer tijd voor handschoenen. Wij bieden handschoenen voor iedere weertype en sport. Bij ons kan je terecht voor ski handschoenen, wandel handschoenen en en voetbal handschoenen. Hierbij heb je de keuze voor handschoenen die iets minder warm zijn of juist extra warm en waterdicht of misschien zoek je juist wanten. Bekijk hieronder ons uitgebreide handschoenen assortiment.
Terug naar artikelen
Type
Sport
Geslacht
Maat
Merk
Levertijd
Kleur
Prijscategorie
222 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 46600 reviews

  Leren handschoenen

  Veel van onze handschoenen zijn leren handschoenen, sommige van onze leren handschoenen zijn gemaakt van geitenleer, andere van namaakleer. Leren handschoenen gaan over het algemeen langer mee en hebben van nature een ademend karakter. Het is belangrijk de leren handschoenen goed te verzorgen zodat het leer langer goed blijft.

  Waterdichte handschoenen

  Veel van onze handschoenen zijn waterdichte handschoenen. Ze beschikken over een waterdicht membraan wat de handschoenen beschermd tegen water van buitenaf, maar wel een ademend vermogen heeft. De waterdichtheid van de handschoenen wordt aangegeven met het aantal m2. Sommige waterdichte handschoenen zijn 100% waterdicht, lees goed de productvoordelen met het kopje “waterdichtheid” dat onder de producten aangegeven staat.

  Winddichte handschoenen

  Veel van onze handschoenen hebben verstelbaar klitteband aan de pols zodat je zelf kan bepalen hoe strak je de handschoen om de pols bevestigd. Sommige handschoenen zijn ook winddicht andere hebben juist een extra ademend vermogen bij hoge intensiteit, denk hierbij vooral aan sporten waarbij een hoge intensiteit is met relatief hogere temperaturen.

  Hoe kies ik de juiste handschoenen?

  Wij bieden heel veel soorten handschoenen, voor jou als gebruiker hebben wij filter mogelijkheden zodat je kan filteren op de juiste handschoenen. Kies voor de handschoenen de sport die je gaat beoefenen, kies vervolgens je geslacht. Ook kan je filteren op prijs, merk, levertijd en kleur om tot de juist hanschoen te komen die bij jou past.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen