Zeilbroeken

Zeilbroeken

Wil je een zeilbroek kopen? Of je nu zeilt in extreem weer of mooi weer, je kunt bij ons terecht voor een zeilbroek. In de online zeilwinkel vind je een breed aanbod aan lange en korte zeilbroeken. Wij verkopen heren, dames en kinder zeilbroeken van ons eigen zeilsport merk Tribord. Bekijk ook onze collectie zeilmateriaal voor o.a. reddingsvesten voor het zeilen en zeilboot lijnen en accessoires.
Terug naar artikelen
Geslacht
Zeil Discipline
Levertijd
Prijscategorie
25 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 1389 reviews

  Zeilbroek dames

  Tribord heeft zeilbroeken ontwikkeld speciaal voor dames. Onze dames zeilbroeken hebben de juiste vrouwelijke pasvorm en zijn uiteraard waterdicht. Voor elke type zeiler hebben we een waterdichte zeilbroek. Heb je een zeilbroek nog voor het zeilen op een plas of heb je een offshore zeilbroek nodig? Bij Decathlon vind je voor elk zeiltype een dames zeilbroek. In onze zeilbroeken kun je je goed bewegen zodat je alle handeling met gemak kunt uitvoeren op de zeilboot. We adviseren om je zeilbroek na gebruik goed op te laten drogen en op kamertemperatuur te bewaren. Daarnaast raden we aan om de zeilbroek zo min mogelijk te wassen om de waterdichtheid te kunnen blijven behouden.

  Zeilbroek heren

  Voor heren heeft Tribord ook speciale waterdichte zeilbroeken ontwikkeld. De zeilbroek voor heren is anders dan die voor vrouwen doordat het langere pijpen en een mannelijke pasvorm heeft. Ook onze heren zeilbroeken zijn ontwikkeld voor elk type zeiler. Of je nu een offshore zeilbroek nodig hebt of de zeilbroek wilt gebruiken op een plas, onze Tribord zeilbroeken zijn overal voor geschikt! Onze zeilbroeken zijn ook goed te gebruiken als regenbroek in het dagelijks leven. Door de bewegingsvrijheid en waterdichtheid die de zeilbroek biedt is het een goede regenbroek voor op de fiets.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen