Thermo ondergoed

Thermo ondergoed

Thermo ondergoed kopen voor tijdens het skiën bij Decathlon. Ons thermo ondergoed van Wed'ze is lekker warm en zorgt voor een goede afvoer van het zweet. Het thermo ondergoed is in een groot aantal kleuren beschikbaar, voor volwassenen en kinderen. Naast thermo ondergoed is het ook van belang om ski handschoenen en een ski muts te dragen. Bij ons krijg je 2 jaar garantie op thermisch ondergoed en 365 dagen retour, ook in onze winkels. Shop hier jouw ski ondergoed met of zonder merino wol!
Advies nodig?
Thermokleding wintersport | Het geheim van het 3 lagen systeem
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Maat
Geslacht
Kleur
‪SPORTIEF NIVEAU‬
Merk
VERKOPER
Prijs
4.4/5 Op basis van 39315 reviews

Thermo ondergoed kopen?

Thermo ondergoed wordt tijdens de wintersport als eerste laag gebruikt en zorgt voor een aangename lichaamstemperatuur. De tweede laag bestaat vaak uit een fleece of softshell en zorgt voor isolatie. Tot slot draag je een ski jas en een skibroek om je te beschermen tegen elk type weer. Het drie lagen systeem zorgt ervoor dat je weinig warmte verliest in koude omstandigheden maar is ook erg praktisch tijdens wat warmer weer omdat je de tweede laag eventueel uit kunt doen.

Om gedurende de wintersportvakantie een comfortabele lichaamstemperatuur te behouden is thermo ondergoed een uitkomst. De thermo shirts en thermo broeken van Wed'ze bieden je op de piste en in de skilift de garantie om altijd op temperatuur te blijven. Maar zo makkelijk is het niet altijd. Hoe kies je nou dat product dat aansluit bij jouw sportgebruik en de juiste bescherming biedt tegen de omstandigheden. Ons advies is om thermo ondergoed aan te schaffen bij lagere temperaturen en minder verwachte beweging. Dikkere thermoshirts bieden over het algemeen meer warmte vanwege een ruimere fit. In het geval van meer beweging en hogere temperaturen adviseren we dunnere thermo ondergoed aan te schaffen. Over het algemeen zijn dit de wat elastische thermoshirts en thermobroeken en zijn ze beter geschikt zweet af te voeren naar een volgende laag. Thermo ondergoed met merino wol is ook extra warm en heeft een extra thermisch effect.

Thermisch ondergoed Decathlon

De stof van deze thermische onderkleding is afhankelijk van de verschillende omstandigheden en je eigen gevoel. Thermo ondergoed is beschikbaar in zuivere wol, synthetische vezels of een mengsel van beide, te vinden in het Decathlon assortiment. Het belangrijkste is een comfortabele pasvorm en op plaatsen waar je veel zweet worden sterkere materialen gebruikt waardoor het vocht wordt afgevoerd van de huid waardoor je tegen onderkoeling wordt beschermd. Anderzijds gebruiken wij bij de armen en benen warmere materialen omdat deze gedeelten sneller zullen afkoelen.

De onderkleding van Wed'ze zoals de freshwarm sluit in zijn algemeenheid goed aan op je lichaam waardoor de kleding comfortabel zit en deze je niet belemmert in je bewegingsvrijheid. Met de verschillende typen thermo ondergoed - inclusief verschillende warmte niveaus en ademende eigenschappen - is er voor elke wintersporter een geschikt product te vinden. Jong en oud kunnen kiezen uit verschillende kleuren en/of patronen. Daardoor kan iedereen voor een comfortabele en warme wintersportvakantie bij Decathlon terecht! Maak je wintersport uitrusting helemaal compleet met onze ski jassen, ski broeken, ski’s en skischoenen.

Thermo ondergoed merino wol

Thermo ondergoed merino wol heeft als karakter dat het nog beter de lichaamstemperatuur vasthoudt en nog beter ademend. Zo heeft thermo ondergoed merino wol een nog betere ventilatie zonder dat er warmte verloren raakt. Thermo ondergoed van merinowol blijft ook minder geurtjes vasthouden, zo ruik je de zweet minder tijdens het sporten. Merino thermo ondergoed kan 30% van haar gewicht in zweet opnemen, zonder dat het nat aanvoelt. Thermo ondergoed merino wol heeft daardoor een diepere ventilatie dan synthetische materialen.