Thermo ondergoed

Thermo ondergoed

Thermo ondergoed kopen voor tijdens het skiën bij Decathlon. Ons thermo ondergoed van Wed'ze is lekker warm en zorgt voor een goede afvoer van het zweet. Het thermo ondergoed is in een groot aantal kleuren beschikbaar, voor volwassenen en kinderen. Naast thermo ondergoed is het ook van belang om ski handschoenen en een ski muts te dragen. Bij ons krijg je 2 jaar garantie op thermisch ondergoed en 365 dagen retour, ook in onze winkels. Shop hier jouw ski ondergoed met of zonder merino wol!
Advies nodig?
Thermokleding wintersport | Het geheim van het 3 lagen systeem
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Maat
Geslacht
Kleur
‪SPORTIEF NIVEAU‬
Merk
Sticker
VERKOPER
Prijs
4.4/5 Op basis van 37560 reviews

Thermo ondergoed kopen?

Thermo ondergoed wordt tijdens de wintersport als eerste laag gebruikt en zorgt voor een aangename lichaamstemperatuur. De tweede laag bestaat vaak uit een fleece of softshell en zorgt voor isolatie. Tot slot draag je een ski jas en een skibroek om je te beschermen tegen elk type weer. Het drie lagen systeem zorgt ervoor dat je weinig warmte verliest in koude omstandigheden maar is ook erg praktisch tijdens wat warmer weer omdat je de tweede laag eventueel uit kunt doen.

Om gedurende de wintersportvakantie een comfortabele lichaamstemperatuur te behouden is thermo ondergoed een uitkomst. De thermo shirts en thermo broeken van Wed'ze bieden je op de piste en in de skilift de garantie om altijd op temperatuur te blijven. Maar zo makkelijk is het niet altijd. Hoe kies je nou dat product dat aansluit bij jouw sportgebruik en de juiste bescherming biedt tegen de omstandigheden. Ons advies is om thermo ondergoed aan te schaffen bij lagere temperaturen en minder verwachte beweging. Dikkere thermoshirts bieden over het algemeen meer warmte vanwege een ruimere fit. In het geval van meer beweging en hogere temperaturen adviseren we dunnere thermo ondergoed aan te schaffen. Over het algemeen zijn dit de wat elastische thermoshirts en thermobroeken en zijn ze beter geschikt zweet af te voeren naar een volgende laag. Thermo ondergoed met merino wol is ook extra warm en heeft een extra thermisch effect.

Thermisch ondergoed Decathlon

De stof van deze thermische onderkleding is afhankelijk van de verschillende omstandigheden en je eigen gevoel. Thermo ondergoed is beschikbaar in zuivere wol, synthetische vezels of een mengsel van beide, te vinden in het Decathlon assortiment. Het belangrijkste is een comfortabele pasvorm en op plaatsen waar je veel zweet worden sterkere materialen gebruikt waardoor het vocht wordt afgevoerd van de huid waardoor je tegen onderkoeling wordt beschermd. Anderzijds gebruiken wij bij de armen en benen warmere materialen omdat deze gedeelten sneller zullen afkoelen.

De onderkleding van Wed'ze sluit in zijn algemeenheid goed aan op je lichaam waardoor de kleding comfortabel zit en deze je niet belemmert in je bewegingsvrijheid. Met de verschillende typen thermo ondergoed - inclusief verschillende warmte niveaus en ademende eigenschappen - is er voor elke wintersporter een geschikt product te vinden. Jong en oud kunnen kiezen uit verschillende kleuren en/of patronen. Daardoor kan iedereen voor een comfortabele en warme wintersportvakantie bij Decathlon terecht! Maak je wintersport uitrusting helemaal compleet met onze ski jassen, ski broeken, ski’s en skischoenen.

Thermo ondergoed merino wol

Thermo ondergoed merino wol heeft als karakter dat het nog beter de lichaamstemperatuur vasthoudt en nog beter ademend. Zo heeft thermo ondergoed merino wol een nog betere ventilatie zonder dat er warmte verloren raakt doordat het een volledig natuurlijk materiaal is. Thermo ondergoed van merinowol blijft ook minder geurtjes vasthouden, zo ruik je de zweet minder tijdens het sporten. Merino thermo ondergoed kan 30% van haar gewicht in zweet opnemen, zonder dat het nat aanvoelt. Thermo ondergoed merino wol heeft daardoor een diepere ventilatie dan synthetische materialen. Syntetische materialen zitten vaak minder comfortabel, voeren minder zweet af en kunnen eerder ongewenste geurtjes vasthouden als je veel beweegt.

Beste thermo ondergoed

Het beste thermo ondergoed koop je eenvoudig en snel online bij Decathlon. Thermo ondergoed is ideaal voor de koude dagen in Nederland, maar natuurlijk al helemaal geschikt voor de wintersport. Maar wat is nu het beste thermisch ondergoed? Zoals eerder aangegeven dient thermo ondergoed ervoor te zorgen dat je warmte vast houdt en tegelijkertijd voldoende ademd om zweet af te voeren bij intensief bewegen. Dikker thermo ondergoed is vaak gemaakt van een minder technische stof. Dit zorgt ervoor dat dit veel warmte heeft maar onvoldoende kan ademen. Het beste thermo ondergoed is daarom van kwalitatief hoogwaardig materiaal dat goed kan ademen maar tegelijkertijd voldoende warmte geeft. Dit zit comfortabel in elke situatie, of je nou de piste op gaat of in de winter naar buiten gaan in Nederland. Merino wol thermisch ondergoed is hier uitermate geschikt voor en zal een hoge mate van comfort bieden!

Wat is het warmste thermoondergoed?

Het warmste thermoondergoed is zoals hierboven uitgelegd niet direct het beste thermoondergoed. Naast warmte moet thermo ondergoed namelijk ook zweet kunnen afvoeren en het moet comfortabel zitten. Het warmste Thermo ondergoed bij Decathlon is de 100 range (zie product titel), dit thermo ondergoed kan echter te warm en te dik zijn voor heel intensief bewegen omdat de stof minder technisch is en daardoor minder goed zweet kan afvoeren. Kies je voor een iets minder dikke stof, maar van hogere kwaliteit dan zal je ook warmte ervaren maar zit het thermoondergoed comfortabeler. Kies dan bijvoorbeeld voor de 500 range (zie product titel). Als je zeer intensief gaat bewegen, bijvoorbeeld tijdens de wintersport, kies dan voor de 900 range. Dit zijn onze meest technische thermo ondergoed producten die zowel warmte bieden als voldoende ventilatie om zweet af te voeren. Heb je meer vragen? Bezoek dan één van onze winkels of vraag onze klantenservice!