Kunstgrasschoenen

Kunstgrasschoenen

Kunstgrasschoenen (TF en HG zool) zorgen voor een goede grip op harde grasvelden en kunstgras. Decathlon heeft een groot assortiment kunstgras voetbalschoenen van o.a. Kipsta, Puma en Adidas. Vind hier o.a. de adidas mundial team en kaiser 5 team kunstgrasschoen. Koop je kunstgrasschoenen online of in een van onze winkels. Bekijk ook alle voetbaltenue's, voetbalschoenen en zaalvoetbalschoenen.
Terug naar artikelen
Maat
Geslacht
Merk
Niveau
Materiaal
Levertijd
Kleur
Prijs
30 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 2054 reviews

  Kunstgras voetbalschoenen kopen bij Decathlon

  Het is belangrijk om goed in te schatten op welke ondergrond je gaat voetballen en te kijken welke noppen je voetbalschoenen hebben voor voldoende grip en comfort. Tegenwoordig worden veel nieuwe voetbalvelden aangelegd en deze zijn vaak van kunstgras. Met je normale voetbalschoenen kun je prima op deze velden spelen alleen als je de perfecte schoen wilt voor op een kunstgrasveld dan kun je de keuze maken voor kunstgras voetbalschoenen. Dit type schoen heeft kleine korte nopjes en biedt veel grip op een kunstgrasveld. Decathlon biedt het nodige advies om een juiste schoen te kiezen die geschikt is voor de juiste omstandigheden. Voetbalschoenen voor op het kunstgras komen steeds meer voor en dit komt doordat verenigingen steeds vaker kunstgrasvelden aanleggen. Het nadeel van kunstgrasschoenen is dat je er eigenlijk niet mee op het normale gras kunt voetballen. Behalve als deze stijf bevroren zijn.

  Beste kunstgras voetbalschoenen

  Bij het grote publiek zijn de adidas kunstgras voetbalschoenen zoals de mundial team en de kaiser 5 team nog steeds favoriet. Dit zijn echte klassiekers op het gebied van kunstgrasschoenen. Deze schoenen zijn gemaakt van kangeroeleer en rundsleer. Het leer zorgt ervoor dat de schoenen zich naar je voet gaan vormen en je veel balcontrole en gevoel ervaart. Ons eigenmerk Kipsta komt daarom ook met nieuwe leren schoenen. De Kipsta Agility 540 zijn op de voorvoet ook gemaakt van rundsleer en zullen de strijd aan gaan met de gevestigde merken.

  Kunstgrasschoenen van verschillende merken

  Bij Decathlon vind je kunstgrasschoenen van verschillende merken. Merken die wij verkopen zijn Kipsta, Adidas en Puma. Ons eigenmerk Kipsta staat bekend om de uitstekende prijs-kwaliteit die je krijgt en ze besteden altijd veel aandacht aan het comfort van de schoenen. In samenwerking met een podoloog ontwierpen ze een zool die een uitstekende demping heeft voor de 2 zwaarst belaste punten onder de voet tijdens het voetballen. De voetenbedden vind je terug in de 500 en 900 serie.

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen