Kunstgrasschoenen

Kunstgrasschoenen

Kunstgrasschoenen (TF en HG zool) zorgen voor een goede grip op harde grasvelden en kunstgras. Decathlon heeft een groot assortiment kunstgras voetbalschoenen van o.a. Kipsta, Puma en Adidas. Hier vind o.a. de adidas mundial team en kaiser 5 team. Koop je kunstgrasschoenen online of in een van onze winkels. Bekijk ook alle voetbaltenue's, voetbal thermokleding, voetbalschoenen en zaalvoetbalschoenen.
Advies nodig?
Hoe kies ik voetbalschoenen?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
VERKOPER
‪TYPE TERREIN‬
Geslacht
Maat
Merk
‪COLLECTIE‬
‪SPORTIEF NIVEAU‬
‪MATERIAAL‬
‪Voetwijdte‬
‪HOOGTE VAN DE SCHOEN‬
Sticker
Kleur
Prijs
4.4/5 Op basis van 6170 reviews

Kunstgras voetbalschoenen kopen bij Decathlon

Het is belangrijk om goed in te schatten op welke ondergrond je gaat voetballen en te kijken welke noppen je voetbalschoenen hebben voor voldoende grip en comfort. Tegenwoordig worden veel nieuwe voetbalvelden aangelegd en deze zijn vaak van kunstgras. Met je normale voetbalschoenen kun je prima op deze velden spelen alleen als je de perfecte schoen wilt voor op een kunstgrasveld dan kun je de keuze maken voor kunstgras voetbalschoenen. Dit type schoen heeft kleine korte nopjes en biedt veel grip op een kunstgrasveld. Decathlon biedt het nodige advies om een juiste schoen te kiezen die geschikt is voor de juiste omstandigheden. Voetbalschoenen voor op het kunstgras komen steeds meer voor en dit komt doordat verenigingen steeds vaker kunstgrasvelden aanleggen. Het nadeel van kunstgrasschoenen is dat je er eigenlijk niet mee op het normale gras kunt voetballen. Behalve als deze stijf bevroren zijn.

Beste kunstgras voetbalschoenen

Bij het grote publiek zijn de adidas kunstgras voetbalschoenen zoals de mundial team en de kaiser 5 team nog steeds favoriet. Dit zijn echte klassiekers op het gebied van kunstgrasschoenen. Deze schoenen zijn gemaakt van kangeroeleer en rundsleer. Het leer zorgt ervoor dat de schoenen zich naar je voet gaan vormen en je veel balcontrole en gevoel ervaart. Ons eigenmerk Kipsta komt daarom ook met nieuwe leren schoenen. De Kipsta Agility 540 zijn op de voorvoet ook gemaakt van rundsleer en zullen de strijd aan gaan met de gevestigde merken.

Kunstgrasschoenen van verschillende merken

Bij Decathlon vind je kunstgrasschoenen van verschillende merken. Merken die wij verkopen zijn Kipsta, Adidas en Puma. Ons eigenmerk Kipsta staat bekend om de uitstekende prijs-kwaliteit die je krijgt en ze besteden altijd veel aandacht aan het comfort van de schoenen. In samenwerking met een podoloog ontwierpen ze een zool die een uitstekende demping heeft voor de 2 zwaarst belaste punten onder de voet tijdens het voetballen. De voetenbedden vind je terug in de 500 en 900 serie.