Online hengelsportwinkel

Alles voor het vissen

De visartikelen en het visgerie van Decathlon wordt gemaakt door ons eigen hengelsportmerk Caperlan. Bekend en geliefd wegens de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en het uitgebreide aanbod voor elke vorm van vissen.

Caperlan
Caperlan

Wij denken dat vissen zoveel meer is dan een sport of hobby. Het is een passie die we met je willen delen!

Meer

Hengels en molens

Om je keuze te kunnen maken uit ons aanbod hengels en molens, is het belangrijk dat je weet op welke manier je gaat vissen. Voor zoetwatervissen heb je ander materiaal nodig dan voor zoutwatervissen en het aas dat je gebruikt is ook belangrijk om rekening mee te houden. We bieden complete hengelsets in onze hengelsportshop, maar je kunt natuurlijk ook zelf je ideale hengel en molen samenstellen. Als je niet zeker weet welke visspullen voor jou het beste zijn, helpen we je graag verder met tips en advies op maat. Zo weet je zeker dat je lekker kunt vissen met de voor jou ideale hengel!

Lokaas en lijnaccessoires

Zowel voor losse visspullen als kant-en-klare hengels voor kunstaasvissen kun je terecht in de Hengelsportshop van Decathlon. Ons aanbod visartikelen is groot: we helpen je op weg met alle losse onderdelen voor kunstaasvissen zoals lijnen, aas, dobbers, haakjes en visartikelen zoals stoelen, aasdozen en natuurlijk gepaste kleding. Stel zelf je ideale hengel samen met een van de vele molentjes en lijnen of vraag ons om advies als je niet zeker weet welke hengel voor jou het meest geschikt is. Ook voor overige accessoires als weeghaken, tassen en lampen kun je bij ons terecht. Bovendien kies je altijd zelf hoeveel je voor je visgerei betaalt: Decathlon biedt visspullen in verschillende prijscategorieën.

Karpersvissen

Voor karpervissen bieden we een ruim assortiment visgerei en visartikelen. Van waadbroeken en kant-en-klare hengels tot losse loodjes, lijnen of dobbers: de keus is groot in onze hengelsportshop. Heb jij een goede karperhengel nodig? Bij Decathlon hebben wij professionele karperhengels en molens die van uitstekende kwaliteit zijn. Bekijk hier ons aanbod.

Visuitrusting

Om je hengelsportuitrusting compleet te maken, hebben we verschillende soorten lieslaarzen en waadbroeken voor tijdens het vissen. Deze waterdichte kleding houdt je warmte vast en dat is wel zo comfortabel als het een tijd duurt voordat je beet hebt. Wanneer je vanuit een bootje of vanaf de kant vist, wil je er goed beschut bijzitten. Ideale visspullen hiervoor zijn onze windschermen en uiteraard lichtgewicht opklapbare stoeltjes. Met een waterdichte jas of warme trui ben je er helemaal klaar voor en je maakt je uitrusting compleet met visgerei als een aasdoos, reservelijnen, benodigde navigatie en dobbers. Natuurlijk hebben we ook rubberboten voor als je liever vanaf het wateroppervlak vist.

DECATHLON (WEB)WINKEL

Decathlon is met circa 1200 winkels al jaren een begrip wereldwijd en is uitgegroeid tot publiekslieveling onder voetballiefhebbers. In de webshop zie je het volledige aanbod van onze voetbalartikelen, maar er zijn ook voordelen aan een bezoek aan de winkel:

  • Online kun je geen kleding of schoenen passen, daarvoor ben je bij ons in de winkel altijd welkom!
  • Wanneer je in de winkel niet alle voetbalspullen vindt die je zoekt, kun je op een van de touchscreens alsnog je bestelling afronden. Je pakketje wordt vervolgens thuisbezorgd!
  • Als je advies nodig hebt van een van onze voetbalexperts, bijvoorbeeld over welke voetbalschoenen het beste zitten, helpen we je graag verder in een van onze vestigingen.
5/5
Waadpak

Laura op decathlon.nl

PRIMA PAK, OOK DE PASVORM
Degelijk materiaal en een pasvorm die goed in verhouding is met de schoenmaat. Ik ben zelf niet groot ( vrouw 165 cm, mt 36) en het pak is zeker niet lomp en biedt goede verstelmogelijjkheden. Laarsen hebben ook goede pasvorm, sluiten goed aan op de wreef waardoor je ze niet "verliest" van je voet, Prima prijs - kwaliteit verhoudingen!

Klantenbeoordelingen

Het is de missie van Decathlon om sport toegankelijk te maken voor iedereen en dit doen wij door online de best mogelijke service te verlenen.

De online hengelsportshop van Decathlon.nl wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.7, gebaseerd op ruim 200 klantbeoordelingen.