Backpack

Backpack

Ga je binnenkort een trekking maken of ga je op reis? Dan heb je een backpack nodig! We hebben verschillende soorten backpacks voor je in ons assortiment. De backpacks hebben een inhoud van 50 tot 90 liter en ook hebben we verschillende backpacks voor mannen en vrouwen. Neem ook een kijkje bij onze backpack accessoiresen kleding, zodat je helemaal voorbereid op pad gaat.
Advies nodig?
Rondreizen met een backpack?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Maat
Geslacht
‪AANTAL VAKKEN‬
Merk
‪OPTIES‬
‪TYPE TASSEN‬
‪INHOUD‬
‪WATERDICHT‬
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs

Quechua backpack

4.6/5 Op basis van 54470 reviews

Backpack kopen, waar moet je op letten?

Ben je van plan om een backpack te kopen bij Decathlon? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Alle backpacks hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Tijdens je reis is een goede backpack erg belangrijk. Voordat je een backpack gaat kopen is het belangrijk om te bepalen welk type backpack je nodig hebt. Er zijn namelijk veel verschillende soorten, een belangrijke indicator voor het type tas is de reistijd en de hoeveelheid spullen die je mee gaat nemen. De kwaliteit van een backpack is erg belangrijk en het is verstandig om verschillende backpacks te proberen en vervolgens een keuze te maken. Laat je daarom goed informeren door de Decathlon experts in één van onze winkels. Staat er een mooie reis op de planning? Denk dan ook na over de overige benodigheden. Goede wandelschoenen een drinkfles, wandelsokken en goede outdoor kleding maken jouw reis veel aangenamer. Ga je echt backpacken in combinatie met slapen op een camping of in de wildernis? Denk dan ook eens aan een slaapmatje en goede outdoor kleding of neem een kijkje bij al onze kampeerspullen om jouw tocht nog aangenamer te maken.

Backpacks bij Decathlon!

In de Decathlon winkels kun je verschillende backpacks uitproberen en er zijn ook verschillende gewichten aanwezig waarmee je de tas kunt verzwaren. Dit is een goede indicatie voor hoe een backpack aanvoelt wanneer je hem vol met bagage hebt gestopt. Een backpack moet goed aanvoelen en door de verschillende banden die aanwezig zijn kun je de tas verstellen. Veel tassen hebben zowel schouder als heupbanden en vaak kun je een backpack extra goed vastzetten door de band die over de borst loopt. Deze banden zorgen voor meer comfort en kunnen het gewicht van de tas beter verdelen waardoor je eenvoudiger en langer met de backpack kunt lopen. Een aantal backpacks van Quechua hebben een gelede heupgordel die de bewegingen van je lichaam volgt terwijl je wandelt. Dit zorgt voor nog meer draagcomfort. Daarnaast hebben de meeste tassen een goede ventilatie die de warmte en transpiratie maximaal reguleert.

De afmeting van je backpack

Op deze pagina zijn backpacks te vinden vanaf 50 liter en de grootste backpacks die Decathlon aanbiedt zijn 90 liter. Let op je eigen lichaamsgewicht en bouw als je een rugzak kiest want er zijn nogal wat verschillen. Ook zijn er backpacks die speciaal gemaakt worden voor vrouwen en mannen. Backpacks van Quechua worden gecontroleerd op slijt- en scheurvastheid, bestandheid van de kleuren tegen UV-stralen, waterdichtheid en de mogelijkheid om de tas vaak te wassen. Dit zorgt ervoor dat de backpacks erg duurzaam zijn en dit voor een betaalbare prijs.

Welke backpack is geschikt

Voor al je vragen over een backpack kun je terecht bij één van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen.