Strandtent

Strandtent

Strandtent nodig? Zit lekker uit de wind en in de schaduw op het strand in je eigen strandtentje. Decathlon heeft verschillende soorten strandtenten voor kinderen, baby's en volwassenen. We hebben ook windschermen/strandschermen voor op het strand. Onze pop up strandtenten zijn erg eenvoudig op te zetten. In plaats van een strandtent kun je ook een parasol mee naar het strand nemen. Vergeet ook geen strandlaken, badkleding voor het strand, uv-werende kleding en slippers en een koelbox mee naar het strand te nemen. Koop jouw nieuwe strandtent of beachshelter (schuiltent) bij Decathlon.

Advies nodig?
Zo bescherm je jezelf tegen de zon!
Skip categories Skip categories
Skip filters
Filters
Type
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
104,99 −16%
88,00
49,99
Uv-werende tarp strandtent blauw
Uv-werende tarp strandtent blauw
DECATHLON

Uv-werende tarp strandtent blauw

(45)
Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad
4,99
Grondpen voor parasol Paruv oranje
Grondpen voor parasol Paruv oranje
DECATHLON

Grondpen voor parasol Paruv oranje

(949)
Dit artikel is nu niet online verkrijgbaar, bekijk de winkelvoorraad
4.5/5 Op basis van 5750 reviews

Een (pop-up) strandtent kopen voor op het strand

Ben je op zoek naar een fijne strandtent om beschut van een zomerdag op het strand te genieten? Dan zit je helemaal goed bij Decathlon. Wij verkopen pop-up strandtentjes met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Onze strandtentjes van ons surfmerk Radbug bieden ultieme bescherming tegen de zon. Met UPF 50+ worden minstens 95% van de uv-stralen geblokkeerd. Ook blijven deze strandtenten goed staan, zelfs bij wind tot 25 km/uur. Je kunt de Radbug strandtent namelijk in het zand verankeren. Er zitten speciale zandharingen en zakjes om zand in te doen bij je strandtent. Daarmee blijft je strandtent goed staan en kun je onbezorgd genieten van het strand en de zee. Het in en uitklappen van een Radbug strandtent is net zo gemakkelijk als het in- en uitklappen van een paraplu. Je strandtent staat dus super snel! Onze Quechua schuiltenten zijn net iets anders dan de Radbug strandtenten. Deze zijn niet speciaal gemaakt voor op het strand maar kunnen daar natuurlijk wel gebruikt worden. Vaak hebben de strandtentjes van Quechua ook een rits, daardoor blijven je spullen ook droog bij een eventuele regenbui. Koop je Quechua pop-up strandtent of Radbug beachshelter voordelig bij Decathlon!

Een windscherm voor op het strand kopen bij Decathlon

Wil je graag een eigen windscherm op het strand? Ons windscherm is niet alleen geschikt om te gebruiken op de camping maar ook als windscherm op het strand. Met een strandscherm heb je een stukje privacy, je blokkeert namelijk direct zicht op jouw plekje op het strand. Maar het heet niet voor niks een windscherm. Aan zee waait het vaak net even wat harder waardoor je al snel last kunt hebben van zandkorrels die op je handdoek worden geblazen. Je kunt het windscherm plaatsen op de manier zoals je dat zelf wilt, zowel in een rechte lijn als in een hoek zodat je twee zijdes hebt.

Een strandtent voor je baby of kind

Decathlon verkoopt strandtentjes die voor baby’s, kinderen en volwassenen geschikt zijn. Doordat de strandtenten getest zijn en voldoen aan de UPF 50+ normering houdt een strandtent tot wel 95% van de schadelijke uv straling tegen. We raden je aan om je baby (en jezelf) wel in te smeren met zonnebrand en uv werende kleding te dragen. Veel baby’s en kinderen vinden het gezellig om in een strandtent te liggen. Ondanks dat een strandtent je baby of kind goed tegen de zon beschermd, raden we aan om altijd goed op je baby of kind te letten. Een kinderhuid verbrandt nog sneller dan een volwassen huid en voorkomen is beter dan genezen. Laat je baby nooit alleen in een strandtent achter en houdt altijd een oogje in het zeil.