Opblaasbare tenten

Opblaasbare tenten

Het opzetten van deze opblaasbare tenten is zeer gemakkelijk, de bogen even op pompen en de tent staat, geen gedoe met tentstokken! Opblaasbare tent kopen doe je bij decathlon online of in een van onze winkels.

Terug naar artikelen
Filteren op
Aantal personen
Type leefruimte
Kleur
Prijs
7 Artikelen
4.5/5 Op basis van 248 reviews

Opblaasbare tenten kopen bij Decathlon

De opblaasbare tenten van Decathlon zijn super eenvoudig op te zetten en af te breken door de alles-in-één structuur, met één pomppunt. Deze tenten hebben dus geen tentstokken die kunnen breken en dat maakt het een duurzaam systeem. De tenten van Quechua zijn stevig, waterdicht en zijn onderhoudsvriendelijk. De opblaasbare tenten worden uiteraard geleverd met haringen en met een ruime zak waar de tent eenvoudig in past. Door de opblaasbare bogen staat je tent zo en voorkom je geruzie tijdens het opzetten van je tent. Vergeet niet op een pomp te gebruiken die met genoeg druk de bobgen kan opblazen.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over opblaasbare tenten kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt testen en de meeste winkels hebben een ruime showroom waar je de tenten gelijk kunt proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt en dus goed kan beoordelen of de tent groot genoeg voor je is.

Levering van al je spullen

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).