Fresh & Black tent

Fresh & Black tent

Onze Fresh & Black tenten hebben een speciale isolerende buitenlaag die er voor zorgt dat de tent koel blijft. De temperatuur kan binnen tot 17 graden Celsius koeler blijven dan de reguliere tent. Daarnaast is de binnentent van de Fresh & Black verduisterd, waardoor het donker in de tent blijft. Zo hoef je niet meer door het licht of warmte van de zon wakker te worden. Fresh & Black tenten koop je bij Decathlon! Bekijk ook onze slaapzakken en matjes, kampeerstoelen en tafels, en onze luchtbedden.

Advies nodig?
Wat is fresh and black?
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
‪AANTAL PERSONEN‬
‪LEEFRUIMTE‬
‪AANTAL RUIMTES‬
Merk
Kleur
Prijs
wat is de levensduur van mijn tent?
lees meer
€1.499,99
PRIJS VERLAAGD Was €1.609,99
€179,99
PRIJS VERLAAGD Was €199,99
4.4/5 Op basis van 13049 reviews

Fresh and Black tent

Fresh and Black tenten hebben een gepatenteerde en unieke tentstof. Deze is gemaakt van polyester. Polyester is een stuk water- en uv-bestendiger dan nylon. Het tentdoek van onze Fresh and Black tenten bestaat uit 4 unieke lagen die zorgen voor een fris en donkere tent. De lichtgekleurde polyester buitenlaag zorgt ervoor dat zonlicht wordt gereflecteerd. De tweede laag is gemaakt van titanium dioxide. Deze laag reflecteert de straling van de zon en zorgt dat het minder warm is in de tent. Als derde laag zit er carbon doek in de tent. Dit doek zorgt voor een donkere tent en je ook kunt doorslapen als de zon al op is. Tot slot is er een laag van aluminium wat de warmte van de zon tegenhoudt. Zo zorgt de Fresh and Black stof voor een koele tent. Dat maakt onze Fresh and Black tenten uniek.

Soorten Fresh and Black tenten

Wat voor Fresh and black tent kan ik kopen? Er bestaan verschillende soorten tenten met Fresh and Black stof. Gemakkelijk op te zetten 2second pop up tenten, klassieke arpenaz tenten met stokken van glasvezels, opblaasbare airsecond tenten die je in een mum van tijd opzet en lichtgewicht trekking tenten type 500.

Reparatieservice

Al onze tenten komen met 2 jaar garantie. De 5, 6 en 8 persoons tenten zelfs met 5 jaar garantie. Van elke tent kunnen wij reserveonderdelen bestellen. Ook buiten de garantieperiode kunnen tenten gerepareerd worden. Het repareren van een tent is goedkoper en duurzamer dan het kopen van een nieuwe tent. Voor een reparatie onder de garantievoorwaarden hebben wij een aankoopbewijs nodig. Online aankopen staan automatisch geregistreerd in ons systeem. In de winkel kunt u uw sportpas scannen bij aankoop van een nieuwe tent. Zo staat uw aankoop geregistreerd en heeft u geen bonnetje nodig om uw aankoop aan te tonen. Als uw tent gerepareerd moet worden kunnen onze tent reparatie-experts uw tent beoordelen en een prijsopgave maken. Bij elke reparatie vragen wij uw tent naar de winkel te brengen zodat onze collega deze kan beoordelen. Voor de zekerheid kunt u van te voren contact opnemen met de betreffende winkel. Niet alle reparaties worden in elke winkel uitgevoerd.

Tent opzetten

Het is belangrijk om je tent goed op te zetten. Niet te stak, niet te los. Op onze adviespagina rechts bovenaan de website hebben we een uitgebreid artikel geschreven over het opzetten van een tent. Het goed opzetten van een tent zorgt voor meer kampeerplezier en een langere levensduur van de tent.

Onderhoud van de tent

Wij adviseren om de tent niet langer dan 4 weken aaneengesloten in de zon te zetten. UV stralen beschadigen de tent. Met behulp van een tarp kan je de UV straling op je tent beperken. Maak na gebruik de tent schoon met een vochtige doek. Het is belangrijk om de tent goed te laten drogen voor je deze opbergt. Zo voorkom je schimmelvorming. Vouw de tent op volgens de gebruiksaanwijzing. Veeg het zand van de haringen en je bent klaar voor een volgende kampeervakantie. Op onze advies pagina vind je een uitgebreid advies over het onderhoud van tenten. Deze kan je rechts bovenaan de pagina vinden.