Jeu de boules

Jeu de boules

In de Jeu de boules winkel van Decathlon vind je alles voor het spel jeu de boules. Op zoek naar een jeu de boules set voor recreatief gebruik, of petanqueballen voor wedstrijden? Decathlon heeft materiaal met de beste prijs-kwaliteit voor iedereen. Bekijk ook onze jeu de boules accessoires met onder andere een handige ballenraper met magneet, nieuwe buts, of opbergtasjes.

Advies nodig?
Jeu de boules spelregels
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
€39,95
€13,95
€26,95
4.6/5 Op basis van 15256 reviews

Jeu de boules kopen bij Decathlon

Jeu de boules is een leuk en ouderwets werpspel en betekent letterlijk vertaald balspel. Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan jeu de boules artikelen. Jeu de boules wordt ook wel pétanque genoemd. De spelregels van jeu de boules zijn niet moeilijk. Er worden twee teams gevormd met elk maximaal drie spelers. Elk teams heeft zes jeu de boules ballen, oftewel pétanqueballen. Het butje wordt geworpen vanuit de werpcirkel (pétanquering). Het is de bedoeling om de jeu de boules ballen zo dicht mogelijk bij het butje te gooien. Per bal die dichterbij het butje is gegooid dan de tegenstander, krijg je een punt. Om het leuker en spannender te maken, mag je het butje of de bal van je tegenstander wegkaatsen met je eigen bal. Het team dat als eerste dertien punten heeft, heeft gewonnen. Bij Decathlon verkopen we jeu de boules voor beginners en gevorderden en voor recreatief- en wedstrijd gebruik.

Obut jeu de boules

Ben je op zoek naar obut jeu de boules ballen? Dan ben je bij Decathlon aan het juiste adres! Wij verkopen obut jeu de boules ballen voor zowel recreatief gebruik als voor competitie wedstrijden. Bij ons vind je een groot aanbod, varierend in prijs, obut jeu de boules ballen. Wij verkopen veelzijdige pentanqueballen voor alle spelers of specifieke ballen waarbij de uitbalancering belangrijk is voor spelers die graag al rollend het spel afwerken. Kortom, iedere type speler kan bij ons terecht voor zijn of haar favoriete petanqueballen.