Jeu de boules

Jeu de boules

In de Jeu de boules winkel van Decathlon vind je alles voor het spel jeu de boules. Op zoek naar een jeu de boules set voor recreatief gebruik, of petanqueballen voor wedstrijden? Decathlon heeft materiaal met de beste prijs-kwaliteit voor iedereen. Bekijk ook onze jeu de boules accessoires met onder andere een handige ballenraper met magneet, nieuwe buts, of opbergtasjes.

Filter
Terug naar artikelen
Prijscategorie
Kleur
Levertijd
Type
43 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 7734 reviews

  Jeu de boules set kopen bij Decathlon

  Jeu de boules is een leuk en ouderwets werpspel en betekent letterlijk vertaald balspel. Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan jeu de boules artikelen. Jeu de boules wordt ook wel pétanque genoemd. De spelregels van jeu de boules zijn niet moeilijk. Er worden twee teams gevormd met elk maximaal drie spelers. Elk teams heeft zes jeu de boules ballen, oftewel pétanqueballen. Het butje wordt geworpen vanuit de werpcirkel (pétanquering). Het is de bedoeling om de jeu de boules ballen zo dicht mogelijk bij het butje te gooien. Per bal die dichterbij het butje is gegooid dan de tegenstander, krijg je een punt. Om het leuker en spannender te maken, mag je het butje of de bal van je tegenstander wegkaatsen met je eigen bal. Het team dat als eerste dertien punten heeft, heeft gewonnen. Bij Decathlon verkopen we jeu de boules sets voor beginners en gevorderden en voor recreatief- en wedstrijd gebruik.

  Advies op maat van een Decathlon sport expert

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over jeu de boules kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er test zones waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  De levering van je jeu de boules set

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €50,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen