ONLINE GOLFSHOP

De online golfshop van Decathlon

De golfshop van Decathlon, hier vind je alles wat je nodig hebt om te kunnen golfen. Zowel de beginnende golfer als de gevorderde golfer kan bij ons terecht voor hun producten. Ben je op zoek naar losse clubs of heb je liever een complete set, hieronder vind je alles met daarbij de behorende informatie.

Sport merk
Inesis

Inesis het golfmerk van Decathlon. Liberate your swing.

Golf accessoires

Golfballen & accessoires

Golfballen en accessoires heb je nodig om te kunnen golfen. De belangrijkste accessoires zijn golfballen, golftees en golfhandschoenen. Daar heb je onderling ook weer een hoop verschillen in, op de volgende pagina kun je daarover alle informatie vinden en andere accessoires.

Golfkleding

Golf kleding

Bewegingsvrijheid! Dat is het belangrijkste voor de golfkleding, je wilt niet tegen gehouden worden in je swing door je kleren. Licht en ademende kleding met veel bewegingsvrijheid. Wat je allemaal nodig hebt kun je op de volgende pagina vinden.

Golfkleding

Golf materialen

Een van de belangrijkste dingen om golf te spelen, de materialen. Het is van belang dat je de juiste materialen hebt die bij jouw golfspel passen. Alle informatie over golfclubs, golftassen, golftrolleys en nog meer materialen vind je op de sportadvies pagina van de golfmaterialen.

Golfballen & accessoires

Deze golf accessoires kunnen niet ontbreken in je golftas! In deze categorie vindt je allerlei verschillende golfballen van merken zoals: Titleist, Callaway, Srixon en natuurlijk Inesis. Er zijn ook gerecyclede golfballen, beter bekend als lakeballs. Daarnaast heb je ook tees nodig om de bal op te teeën, er zijn verschillende hoogtes voor verschillende clubs. Een pitchfork en een marker zijn verplicht op golfbaan, ook die hebben we bij Decathlon. Verder zijn er ook verschillende handschoenen, syntetische handschoenen of leren voor een beter gevoel.

Golf kleding

Goede golfkleding is belangrijk bij het golfen, voor de bewegingsvrijheid en voor de verschillende weersomstandigheden. Lichte en ademende kleding is het belangrijkste zodat je goed je swing kan uitvoeren. Tegen de zon of regen wil je jezelf ook beschermen tijdens het golfen, daarvoor hebben we passende kleding. De regenkleding is licht en waterdicht, hierdoor kan je blijven golfen in de regen en een goede score neerzetten. Golfschoenen zijn verplicht op een golfbaan, deze hebben speciale noppen voor behoud van het gras en de grip. Comfort en waterdichtheid is een belangrijk criteria bij een golfschoen, daarnaast zijn lichte golfschoenen zijn ook erg prettig.

Golfclubs

Hier vindt je onder andere alle golfclubs, dit hebben we in sets of losse clubs voor dames, heren en kinderen. We hebben clubs van merken zoals: Titleist, Callaway, Cleveland, Ping, Taylor made, Odyssey, Scotty Cameron en natuurlijk Inesis. Bij de clubs is het erg belangrijk dat ze passen bij jouw swing, voor meer informatie kun je terrecht op de sport advies pagina van golf.

Golftassen & trolley's

Hier vindt je alle golftassen en trolley's met accessoires die we hebben. We hebben draagtassen en trolleytassen, draagtassen hebben pootjes zodat je deze ook neer kan zetten. Er zijn verschillende grotes van tassen, het verschil zit ook in het gewicht van de tas. Er zijn ultra lichte draagtassen die erg makkelijk mee zijn te nemen. Trolley's hebben we ook voldoende, er zijn twee-wiel en drie-wiel trolley's. Verder hebben we ook nog elektrische trolleys, voor meer informatie kijk op de product pagina's.

Best verkocht

€4,99
Polo 100 grijs

Golfpolo 100 grijs

Golfpolo voor heren van 100% katoen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en voor dames en heren.

€4,99
Inesis golfbal 100

Inesis golfbal 100

Inesis golfbal 100, een perfecte bal voor de beginnende golfer. Een 2-delige bal voor veel afstand, zeer goede prijs-kwaliteit verhouding!

€79,99
Adidas golflite

Golfschoen Adidas golflite waterdicht

De nieuwe golflite van Adidas, nu WATERDICHT! Een lichte golfschoen met nog meer grip dankzij het Traxion-systeem.

DECATHLON (WEB)WINKEL

Decathlon is met circa 1200 winkels al jaren een begrip wereldwijd en het eigen golfmerk Inesis wordt als zeer positief ervaren door golfers van elk niveau. Vooral de beginnende/recreatieve golfer is erg enthousiast over Inesis! In de webshop zie je het volledige aanbod van onze golfcollectie, maar er zijn ook voordelen aan een bezoek aan de winkel:

  • Het passen van je golfschoenen en tips voor onderhoud.
  • Je kunt alles aanraken en vergelijken en zo de -voor jou- beste keus maken. Als we bepaalde golfartikelen niet op voorraad hebben, kun je ze altijd op een van onze touchscreens bestellen. Het wordt dan gratis bij je thuis bezorgd!
  • Voor advies over de juiste golfartikelen, kleding of tips over je golfclubs, kun je altijd terecht bij een van onze experts.
5/5
Quote

Kars op decathlon.nl

Een zeer goede kwaliteitsbal, voor zowel (ver-)gevorderde als beginnende golfers die op zoek zijn naar kwaliteit, comfort en een 'zachte' golfbal waar veel spin geslagen mee kan worden. Zeker in vergelijking met de professionele golfmerken een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding(++).

Bekijk review

Klantenbeoordelingen

Een 3-delige bal met een extra zachte buitenlaag voor optimale controle en spin rondom de green. De bal heeft een elastische kern voor meer lengte bij een hogere swingsnelheid, zoals bij de driver. Een ideale bal voor een speler die wilt scoren op elke hole!