Boogschieten

Boogschiet spullen kopen? Hier zit je goed, we hebben allerlei producten voor het boogschieten. Hier vindt je onder andere handbogen en pijlen voor recreatief of competitie gebruik, zowel voor links- en rechtshandige boogschieters. Ook hebben we hier verschillende berscherming en accessoires voor het boogschieten, nokken voor op je pijlen of doelen voor het boogschieten.

Boogschieten
Filter
Terug naar artikelen
Type
Merk
Levertijd
Prijscategorie
77 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
Deze producten zijn niet beschikbaar in Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 160 reviews

  Boogschieten bij Decathlon

  Producten nodig voor boogschieten? Koop hier alles wat je nodig hebt, bij Decathlon hebben wel allerlei verschillende spullen voor het boogschieten. We hebben onder andere verschillende bogen, pijlen doelen en accessoires. We hebben zowel producten voor recreatief gebruik en voor wedstrijd gebruik. Er zijn pijlen met een stalen punt en ook pijlen met een zuignap als punt, zo kan je het bijna overal gebruiken. Ideaal ook voor op vakantie of in de tuin, neem ook een kijkje bij de doelen en accessoires.

  Veiligheid met boogschieten

  De veiligheid is natuurlijk erg belangrijk, zeker bij boogschieten. Bij Decathlon verkopen we wedstrijd bogen en pijlen, deze zijn met stalen punten. Niet geschikt voor recreatief gebruik of kinderen om mee te spelen. Let hier goed mee op! Zorg altijd voor een veilige situatie en afstand.

  Advies op maat van een Decathlon sport expert

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over golfballen kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  Levering van al je spullen

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen