Boogschieten

Boogschieten

Pijl en boog kopen? Bij Decathlon koop je een pijl en boog voor kind of volwassenen. We hebben alles voor de sport boogschieten. Zowel voor beginnende als ervaren boogschutters. Hier vind je onder andere handbogen ,doelen en pijlen voor recreatief of competitief gebruik en voor zowel links- als rechtshandige boogschutters. Voor de kinderen bieden wij speciaal ontwikkelde boogschieten producten, waardoor zij veilig én met veel plezier kunnen kennismaken met deze sport. Ook bieden wij daarnaast verschillende accessoires en bescherming voor boogschieten en nokken voor op je pijlen. Koop jouw pijl en boog voordelig bij Decathlon!

Advies nodig?
Leer boogschieten met Decathlon!
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Merk
Kleur
Prijs
4.2/5 Op basis van 12376 reviews

Boogschieten bij Decathlon

Boogschieten is een spannende sport waarbij je met pijlen schiet op een schietschijf, ook wel doelpak genoemd. Wil jij kennismaken met deze spannende sport, of ben je al ervaren en heb je producten nodig voor boogschieten? Koop hier alles wat je nodig hebt, bij Decathlon hebben wel allerlei verschillende spullen voor het boogschieten. We hebben onder andere verscheidene bogen, pijlen doelen en accessoires. We hebben zowel producten voor recreatief gebruik en voor wedstrijd gebruik. Er zijn pijlen met een stalen punt en ook pijlen met een zuignap als punt, zo kan je het bijna overal gebruiken. Ideaal ook voor op vakantie of in de tuin, neem ook een kijkje bij de doelen en accessoires.

Veiligheid met boogschieten

De veiligheid is natuurlijk erg belangrijk, zeker bij boogschieten. Bij Decathlon verkopen we wedstrijd bogen en pijlen. Deze pijlen zijn met stalen punten en kunnen tot wel 70 meter ver geschoten worden. Niet geschikt voor recreatief gebruik of kinderen om mee te spelen. Let hier goed mee op! Zorg altijd voor een veilige situatie en afstand. Voor kinderen bieden wij uiteraard een geschikt alternatief. Ons assortiment bestaat uit pijl en bogen die een zachte punt hebben, zodat jouw kinderen veilig kunnen spelen. Ook zijn er doelpakken speciaal gemaakt voor kinderen. Zo is er onder andere een foam doal om zowel binnen als buiten op te schieten!

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over boogschieten kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt. Heb je andere vragen? Lees dan het sportadvies of vraag één van onze medewerkers om hulp.

Levering van al je spullen

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en leveringen, je kan de producten ook laten leveren in één van onze winkels en daar ophalen. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).