Beachtennis

Koop bij Decathlon alles voor beachtennis!

In de beachtennis shop van Decathlon hebben we alles wat jij nodig hebt om te beachtennissen. Hier vind je een ruim aanbod beachtennis rackets, beachtennis ballen, beachtennis sets en beachtennis netten. Ook hebben we een speciale beachtennis blog waarin de drie belangrijkste redenen en tips staan waarom jij nu wilt beginnen met beachtennis!
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Merk
Prijs
4.6/5 Op basis van 1180 reviews

Wat is beachtennis?

De naam zegt het eigenlijk al: beachtennis is tennissen op het strand. Bij beachtennis sta je niet op een harde ondergrond, maar sta je lekker met je voeten in het zand. Daarnaast zorgt het zand ervoor dat de bal niet kan stuiteren, wat betekent dat je de bal in één keer moet overspelen.

Verschil tussen rackets recreatief en competitief beachtennis

Wil jij kennismaken met beachtennis? Of vind jij het heerlijk om op een zonnige dag op het strand te liggen en af en toe te beachtennissen? Dan ben jij waarschijnlijk een recreatieve beachtennisser! In dat geval raden wij je de beachtennis set met woody rackets aan. Deze rackets bestaan voornamelijk uit hout en plastic. Bijgeleverd wordt een zachte bal. De combinatie van het racket en de bal zorgen voor een perfecte snelheid en urenlang speelplezier!Ben je regelmatig op het strand te vinden en ben je een fanatieke beachtennisser? Kies dan voor de rackets die vooral uit schuim bestaan. Deze rackets zijn licht, wendbaar en leveren een betere demping, waardoor jij jouw tegenstander nog beter in kunt maken! Voor de competitieve speler verkoopt Decathlon de BTB 900S beachtennisbal. Deze bal is goedgekeurd door de ITF stage 2 en is geschikt voor wedstrijden.