Badmintonracket set

Badmintonracket set

Wil je een badmintonracket set kopen? Bij Decathlon hebben we in de online badminton winkel verschillende sets. We verkopen zelfs badminton sets inclusief een net. Zo kan je altijd en overal gaan badmintonnen. Perfect voor op vakantie bijvoorbeeld! Bij ons vind je badminton sets van ons eigen merk Perfly. Bekijk ook onze collectie badmintonschoenen, badmintonkleding en badmintonmateriaal voor o.a. shuttles, tassen, losse netten, grips en snaren.
8 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Nieuwe collectie
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 1216 reviews

  BADMINTONRACKET KOPEN BIJ DECATHLON

  Ben je op zoek naar een badmintonracket? Badmintonrackets voor beginnende en ervaren spelers, bij Decathlon hebben wij het allemaal. Voor beginners hebben we badmintonrackets die iets flexibeler zijn en die meer snelheid geven aan de shuttle. Voor de ervaren spelers hebben we rackets die een stijver frame hebben die meer controle geeft. Ook voor kinderen hebben we speciale rackets om badminton te ontdekken.We hebben een ruime keuze voor jong en oud en er wordt geen onderscheid gemaakt tussen heren en dames badmintonrackets. Bij Decathlon verkopen we rackets van verschillende merken zoals Babolat, Yonex en van ons eigen badmintonmerk Perfly.

  VERSCHILLENDE EIGENSCHAPPEN BADMINTONRACKETS

  Bij het kiezen van het juiste badmintonracket kun je kijken naar verschillende eigenschappen.

  Top zwaar

  Een badmintonracket waarbij het gewicht voornamelijk in de top van het racket ligt zorgt ervoor dat het racket veel power meegeeft. Wel gaat dit ten koste van de controle van je spel. Dit zou een een overweging kunnen zijn wanneer je de voorkeur hebt om het spel voornamelijk vanuit het achterveld te spelen.

  Even balanced

  Een badmintonracket waarbij de balans neutraal is, is een goede compromis voor spelers die nog niet al hun zwakheden en kwaliteiten kennen. Het is het middenweg tussen kracht en controle.

  Handle weight

  Wanneer het gewicht voornamelijk in het handvat van het badmintonracket ligt, komt dit ten goede van de manoeuvreerbaarheid/controle. Hierdoor kun je dus ook snel reageren. Houd er rekening mee dat deze rackets over het algemeen weinig kracht hebben en dus niet geschikt zijn voor het smashen.

  BESPANNEN VAN BADMINTONRACKETS

  Bij Decathlon beschikken wij over een bespanservice om je badmintonracket weer te voorzien van een nieuwe besnaring. Op vertoon van je Decathlon sportpas is dit gratis en betaal je enkel de prijs van de snaar. Houdt er rekening mee dat dit vaak niet ter plekke kan en de gemiddelde wachttijd hiervoor tussen de 1-3 dagen zal bedragen.

  ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers, die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over badmintonrackets kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om producten te testen, zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  LEVERING VAN BADMINTONRACKETS

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €50,- worden gratis bij je bezorgd. Bovendien kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met de Decathlon sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen