Sport en spel

Sport en spel

Op deze pagina vind je een selectie van sport en spel producten. De spellen zijn zowel voor binnen als buiten en geschikt voor jong en oud. Zo kan iedereen op een leuke manier in beweging zijn! Ga bijvoorbeeld de straat op met je skeelers of step, maak salto's op de trampoline of laat je vlieger op in de wind. Wie van je familie of vrienden daag jij uit voor een sportief spel?

Advies nodig?
4 leuke buitenspeelactiviteiten voor jong én oud
Skip filters
Filters
Type
Geslacht
Kleur
Maat
Merk
Prijs
4.5/5 Op basis van 54452 reviews

Buiten sporten voor jong en oud

Op zoek naar leuke spellen om te gaan buiten sporten? Wij bieden leuke sport spellen voor jong en oud om sport en spel te combineren. Deze buitenspellen zijn gemakkelijk aan te leren en zorgen voor veel sport en spel plezier. Je kunt hierbij denken aan sportspellen zoals skeeleren, steppen, trampoline springen, jeu de boules, voetballen, golfen en nog veel meer! Ons assortiment bestaat ook uit verschillende sets, zoals een set om te gaan boogschieten. Deze set bestaat uit een blazoen (het doel) en natuurlijk de pijl en boog. Ook kun je gaan voor een badminton set. Deze set bestaat uit een badmintonnet, rackets en shuttles. De spellen zijn makkelijk neer te zetten en ook snel weer op te ruimen. Zo kun je met alle gemak zelf buiten sporten met ons Decathlon buitenspeelgoed!

Decathlon kamperen en het vinden van een campingspel

Veel mensen die gaan kamperen zijn op zoek naar een leuk campingspel of naar ons Decathlon buitenspeelgoed. Bij Decathlon bieden wij verschillende variaties zodat jij, wanneer je gaat kamperen, je geen moment hoeft te vervelen en lekker kunt buiten sporten en spelen! Vermaak je in je vakantie, samen met je kinderen, met skeelers, steps, een vlieger of een springtouw. Wil jij graag met het gezin iets nieuws aanleren? Kies dan voor bijvoorbeeld een tennispaal als campingspel en kijk wie het beste de bal weet te raken! Let wel op, waarschijnlijk zullen je buren graag mee willen spelen als ze dit zien en zul je dit campingspel met meer mensen delen dan alleen je gezin!

Kubb spel

Misschien ken je het nog niet, dit Finse kegelspel, maar het Kubb spel wordt steeds populairder! Het is niet voor niets één van ons beste Decathlon buitenspeelgoed. Via ons buiten sporten assortiment kun je gemakkelijk online je Kubb spel kopen. Breng sport en spel naar een hoger niveau: Met dit spannende en uitdagende spel voor buiten leer je mikken en tegelijkertijd hoofdrekenen! Het spel is geschikt voor jong (vanaf 6 jaar) en oud. Ben je op zoek naar een duurzaam spel om regelmatig je vrienden of familie mee uit te dagen? Dan is het Kubb spel van beukenhout zeker wat voor jou. Een absolute aanrader voor wie graag wil buiten sporten in de tuin, park of op straat! Geen zin om te hoofdreken in je vakantie? Het Kubb spel is in verschillende variaties aan te schaffen, ook zónder puntentelling! Zo kan iedereen met plezier dit Finse kegelspel spelen.