Skeelers voor kinderen Play 3 blauw rood

€24,99

Ons team, zelf fervente skeeleraars, ontwikkelde deze kinderskeelers voor beginners. Je kind start met skeeleren en heeft schoenmaat 26 tot 36? Volg ons ...

Je kind wil dolgraag skeelers maar je voelt wel aan dat hij zijn evenwicht nog wat moet oefenen? De Play3 is stabiel, solide en 3 maten verstelbaar: Mijn voeten groeien, mijn skeelers groeien mee!

Vragen & Antwoorden
Kleur: Donker indigoblauw / BLAUW / ROOD
Maat: Maattabel

Laten bezorgen

Andere klanten kochten dit ook

PRODUCTVOORDELEN

Pascomfort

Pascomfort

Voor meer comfort is de binnenschoen in schuim en machinewasbaar.

Glijkwaliteit

Glijkwaliteit

De lagers zijn aangepast om in het begin niet te snel vooruit te gaan.

Stabiliteit

Stabiliteit

Goede ondersteuning en bescherming dankzij de schaal en nauwkeurige buckles.

Instelbaar

Instelbaar

Tot 3 maten verstelbaar, groeit dus mee met je kind.

Andere bekeken ook

TECHNISCHE INFORMATIE

Tips voor de veiligheid?

Wij raden het totaalpakket aan: helm, elleboog-, knie- én polsbeschermers. Want uiteindelijk weet je toch niet vooraf hoe je zult vallen en welk lichaamsdeel je mogelijk bezeert ...

Een beetje technische uitleg: over wielen en lagers ...

Bij meer gevorderde skeeleraars spreekt men van lagers "ABEC 1 tot 7", maar bij deze skeelers zijn de lagers aangepast voor beginners, zodat ze zich geleidelijk en in alle veiligheid kunnen leren voortbewegen op wielen. Kort samengevat kun je stellen dat deze skeelers "niet zo hard gaan". De wieltjes zijn 63 mm groot.

Hoe verstel ik de maat van de kinderskeelers?

Zie je het kleine lipje aan de voorkant van de boot? Dat zet je met klittenband vast op het gewenste cijfer. "1" voor de kleinste maat, "2" voor de middelste maat en "3" voor de grootste maat. De voorvoet krijgt dan meer ruimte en de skeeler wordt tot 2 maten groter. Slim, niet?

De skeelers Play3, al 8 jaar gedragen door beginnende skeeleraars :)

Acht jaar al, daar zijn we behoorlijk trots op! Vooral omdat we aan de hand van jullie feedback de skeelers geregeld verbeteren. Jullie brachten ons bijvoorbeeld op het idee van een "steunset": een schroefje waarmee we 2 wieltjes achteraan zetten, in een "driewieler"-configuratie. Dat gaat heel eenvoudig en maakt de eerste pogingen een stuk makkelijker. En onlangs nog hebben we ook de spangespen verbeterd. Kortom: dank daarvoor!

Wieltjes en remmen in rubber ... of in plastic?

In tegenstelling tot plastic, dat "schuift" maar niet afremt, biedt het rubber van de wielen van 63 mm een goede grip: zo kan je kind skeeleren zonder weg te glijden wanneer hij afzet en ook doeltreffend remmen. Bovendien verslijt rubber minder snel dan plastic.
Onze Oxelo-teams dragen veiligheid hoog in het vaandel - en dat voor elk kind, of het nu al heel goed kan skeeleren of (nog) niet. Daarom hebben wij al onze kinderskeelers uitgerust met wieltjes en remmen in rubber en niet in pvc.

Skeelers repareren of onderhouden?

Je vindt wielen in verschillende maten (we hebben zelfs wieltjes die licht geven), remmen en ook compatibele schroeven op onze website en in de afdeling "Atelier" van Decathlon. Je kunt alles heel makkelijk zelf monteren.
Aarzel niet om even te kijken naar onze tips en tutorials op het YouTube-kanaal van Oxelo: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

Hoe kun je ervoor zorgen dat de wielen langer meegaan?

Niet alle wielen slijten even snel, dit hangt af van de plaats waar ze gemonteerd zijn op het frame. Aarzel dus niet om ze geregeld van plaats te wisselen.
Op de binnenkant van elk wieltje zie je 7 ringen staan. Wanneer het wiel is afgesleten tot de eerste ring is het aan vervanging toe.

Hoe worden onze skeelers getest?

Al onze skeelers worden in een laboratorium getest. We doen tests om na te gaan of de skeelers voldoen aan de Europese normen voor het gebruik, maar ook slijtagetests.
Die tests worden aangevuld met praktijktests, via metingen of op basis van ervaringen van testpersonen. Het resultaat: een getest en goedgekeurd artikel.Ook door de riders van onze partner-rolschaatsclubs!

Steunset in optie (ref 8282768)

De "steunset" schroevenset kan worden gebruikt op elke maat van de Play 3 en Play 5 skeelers. Hiermee kun je starten met skeeleren met de wielen in een "driehoeksopstelling": een goede manier om de stabiliteit te verhogen voor de eerste tochtjes, zodat je kind snel vertrouwen krijgt.
Die set is voorgemonteerd op de Play 3-skeelers in maat 26/28.

Garantie

2 jaar behalve op slijtageonderdelen (wiel/lager, remblokje).

Gewicht

26/28 : 1.332 kg
28/30 : 1.41 kg
30/32 : 1.462 kg
32/34 : 1.49 kg
34/36 : 1.546 kg

OVERIGE INFORMATIE

Product samenstelling

Zool van 50% Polypropyleen, 50% Polyurethaan Buitenkant van 70% Polyester, 30% Polypropyleen Binnenkant van 75% Polyester, 25% Polyurethaan

VOORRAADADVIES

Bewaar je skeelers op een droge plek bij een gematigde temperatuur. Na gebruik niet laten drogen in de buurt van een warmtebron of een vlam.

GEBRUIKSAANWIJZING

Norm EN13843B (max 60 kg), behalve 26/28: norm EN71 (max 20 kg)

Anderen gingen je voor

REVIEWS

Loading

Vragen & Antwoorden

VERGELIJKBARE PRODUCTEN