In welke omgeving ga je paardrijden?

De omgeving van je paardrij activiteiten is een belangrijk criterium bij het kiezen van de juiste jodhpurs. Je kunt kiezen uit verschillende modellen afhankelijk van je omgeving. Dus bedenk goed of je van plan bent om binnen (in de manege) of buiten te paardrijden. 

Hoe kies ik jodhpurs?

Voor de dagelijkse training geven veel ruiters de voorkeur aan traditionele jodhpurs. Echter moet je rekening houden met een aantal criteria om het juiste paar jodhpurs te vinden zoals de duurzaamheid, comfort, onderhoud en de omgeving waar je activiteiten plaatsvinden. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze. 

Verschillen in vorm en hoogte

Als je op zoek bent naar jodhpurs die goed over je enkels vallen dan adviseren wij de lace up modellen. Deze beschermen je enkels en bieden een perfecte pasvorm. Zowel de paardrijschoenen met veters, als de modellen met een hoge schacht zullen je enkels de juiste bescherming bieden. 

Jodhpurs

Je niveau

 

Je kunt je jodhpurs afhankelijk van je niveau kiezen. Zo zijn er boots die meer of minder weerstand zullen bieden ook ook qua comfort zijn er een aantal verschillen. 

Jodhpurs