DE 8 VOORDELEN VAN EEN CADEAUBON ALS KERSTCADEAU

Hét leukste cadeau dat je sowieso op tijd in huis hebt en 7 andere voordelen van een sportieve cadeaubon.

Vlieger kiezen

Dit is waarom een cadeaubon hét kerstcadeau van 2020 is
Dit jaar vieren we kerst iets anders dan andere jaren, maar dat hoeft de pret zeker niet te drukken. Vrolijk je dierbare familie en vrienden op met een leuk kerstcadeau. Twijfel je nog over wat je gaat geven en of je dit wel op tijd in huis hebt? Een sportieve cadeaubon is de oplossing! Wist je al dat we de prijs 'Gift card van het jaar' (2020) hebben gewonnen in de categorie Sport & Actief? In deze blog lees je de 8 grootste voordelen van de Decathlon cadeaubon.

1. DIRECT IN HUIS

Nu veel fysieke winkels gesloten zijn en bezorgdiensten langer de tijd nodig hebben om verzendingen te bezorgen,  is het een uitdaging een leuk cadeau te vinden dat je vóór kerst in huis hebt. Gelukkig kun je een cadeaubon online bestellen en heb je dit cadeau binnen enkele klikken in huis. De giftcard ontvang je namelijk direct als pdf in je mailbox. Door hem naar de gelukkige ontvanger te mailen, weet je zeker dat hij/zij hem ook op tijd in huis heeft. Je kunt zelfs van te voren inplannen dat de ontvanger de giftcard op kerstochtend in zijn inbox heeft. Natuurlijk kun je de cadeaubon ook afdrukken en hem persoonlijk of per post (in een kerstkaart) aan je dierbare overhandigen.

De voordelen van een cadeaubon als kerstcadeau

2. PERSOONLIJK EN ORIGINEEL

Wanneer je onze cadeaubon via onze website bestelt, kun je deze personaliseren met een eigen, leuke foto. Maak voor je ouders bijvoorbeeld een cadeaubon met die leuke wintersportfoto van jullie gezin in de sneeuw. Je kunt het vervolgens afdrukken en op een originele manier geven. Tip: geef je vriend een boek over zijn sportidool en plaats de cadeaubon tussen de eerste bladzijden, of verpak de cadeaubon in mooi inpakpapier en leg het onder de kerstboom.

De voordelen van een cadeaubon als kerstcadeau

3. Het cadeau dat altijd past

Twijfel je over de wensen van je dierbare? Of weet je precies wat hij of zij wil hebben, maar twijfel je over de maat? Als je een cadeaubon geeft, dan geef je letterlijk en figuurlijk een cadeau dat altijd past. De ontvanger kan namelijk kiezen uit meer dan 65 sporten en meer dan 22.000 producten. Zo kan de ontvanger zelf bepalen wat hij of zij nodig heeft. Word hij de nieuwe Roger Federer of misschien wel de nieuwe Tom Dumoulin?

De voordelen van een cadeaubon als kerstcadeau


4. Goed voor de gezondheid en weerstand

Een cadeaubon goed voor de gezondheid en weerstand? Dit klinkt in eerste instantie misschien gek, maar wanneer je een cadeaubon van Decathlon geeft, draag je hier echt aan bij. Geef je een sportieve cadeaubon voor kerst, dan geef je je dierbare nét dat duwtje in de rug wat nodig is om (weer) lekker sportief bezig te zijn. Zo kan je vriendin bijvoorbeeld thuis met yoga oefeningen uit de voeten. Of krijg je je broer eindelijk mee naar de padelbaan, waar je het al zo lang over hebt. 

De voordelen van een cadeaubon als kerstcadeau

5. fysieke cadeaubon te koop in de supermarkt

Wil je toch liever een fysieke giftcard (een cadeaubon in de vorm van een plastic pasje) geven? Dat kan! Onze Decathlonwinkels zijn tot en met 19 januari gesloten door de coronamaatregelen. Gelukkig koop je onze fysieke giftcard ook bij verschillende supermarkten zoals Coop, Jumbo en Deen. Zie de afbeelding hiernaast voor alle verkooppunten van onze cadeaubon. Houd er wel rekening mee dat niet-essentiële winkels (als een VVV) net als onze Decathlon winkels gesloten zijn. Een fysieke cadeaubon kan ook online besteed worden. De ontvanger kan dus al voor 19 januari een cadeau in onze webshop bestellen.

De voordelen van een cadeaubon als kerstcadeau

6. Cadeau voor ieder budget

Heb je dit jaar een klein budget voor kerstcadeaus, of kan je portemonnee een groter budget aan? Kies zelf welk bedrag je op de cadeaubon zet, want bij ons vind je cadeaus voor elk budget. Kies uit een cadeaubon van 5 euro tot 250 euro. Met onze cadeaubon kun je een kleinigheidje geven, maar ook volledig uitpakken. Je kunt het dus zo gek maken als je zelf wilt! 

7. Veel vrijheid bij het besteden

Ontvang je een Decathlon cadeaubon, dan heb je veel vrijheid bij het besteden van je cadeau. Zo is de cadeaubon zowel online op www.decathlon.nl te gebruiken als in alle Decathlon winkels. Winkels in Nederland, maar ook in de rest van Europa. Daarnaast hoef je het saldo op de kaart niet in één keer te besteden. Zo kun je in januari een fitnessmat voor thuis bestellen en vervolgens vlak voor de zomer een nieuwe bikini of zwembroek. Je kunt er zelfs 2 jaar over doen om de cadeaubon te besteden. Het (resterende) saldo en de vervaldatum zijn makkelijk te vinden op onze saldochecker.

8. OOK PERFECT ALS ZAKELIJK CADEAU OF VOOR EEN KERSTPAKKET

Nu een groot deel van Nederland thuis aan het werk is, kunnen wij ons voorstellen dat je je werknemers of collega’s extra wilt verrassen met kerst. Ook als zakelijk cadeau is de cadeaubon perfect! Helemaal nu we alleen in en rond ons eigen huis kunnen sporten, is een Decathlon cadeaubon het ideale cadeau om je werknemers of collega’s hiermee een handje te helpen. Ook een leuk idee voor een last-minute kerstpakket

De voordelen van een cadeaubon als kerstcadeau

TIP: GEEF EEN CADEAUBON ALS KERSTCADEAU

Binnen een paar klikken in je inbox

De voordelen van een cadeaubon als kerstcadeau
De voordelen van een cadeaubon als kerstcadeau