Zwemkleding kinderen

Zwemkleding kinderen

Wil je kinder zwemkleding kopen? Op deze pagina vind je onze gehele assortiment zwemkleding voor kinderen en baby's. Een jongens zwembroek of meisjes bikini of badpak scoor je voordelig bij Decathlon. Wij verkopen zwemkleding van ons zwemmerk Nabaiji, ons surfmerk Olaian en Speedo en Arena. Bekijk ook onze collectie UV shirts, zonnehoeden, waterschoenen en zwembandjes.

Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Maat
Type
Sticker
Merk
Kleur
Prijs
Bescherming tegen de zon
Bekijk nu
4.5/5 Op basis van 23688 reviews

ZWEMKLEDING VOOR KINDEREN KOPEN BIJ DECATHLON

Ben je opzoek naar zwemkleding voor een kind? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan diverse modellen badpakken, bikini’s en zwembroeken.

Kinder zwemkleding van Nabaiji raden we aan voor in het zwembdad, aangezien dit beter tegen chloor bestend is. Zwemkleding van Olaian raden we aan voor zwemmen in zee. Deze is namelijk beter bestand tegen zout water.

Aangezien chloor en zout de zwemkleding aantast, is het belangrijk om de zwemkleding na elk gebruik altijd goed schoon te spoelen met schoon, zoet water!

ZWEMBROEK KIND

Bij Decathlon vind je eenvoudig een zwembroek voor jouw kind. We hebben kinder zwembroeken in verschillende kleuren, modellen en maten.

ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers, die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over zwemkleding kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om producten te testen, zodat je precies weet wat je in huis haalt.