Zwemkleding kinderen

Zwemkleding kinderen

Wil je zwemkleding voor meisjes, jongens of baby’s kopen? Bij Decathlon kun je badpakken en zwembroeken kopen voor de recreatieve zwemmer tot de wedstrijdzwemmer. Decathlon biedt badpakken aan met en zonder pijpjes, bikini’s en diverse modellen zwembroeken zoals zwemslips, zwemboxers en jammers. We hebben ook chloorbestendige badpakken en zwembroeken van merken zoals Nabaiji, Speedo, Arena en Adidas. In de babycollectie voor de allerkleinsten hebben we zwembroekjes en badpakjes van het merk Nabaiji.

Filter
Terug naar artikelen
Filteren op
Sport
Geslacht
Type
Maat
Merk
Selecteer op
Prijs
90 Artikelen
4.0/5 Op basis van 468 reviews

ZWEMKLEDING VOOR KINDEREN KOPEN BIJ DECATHLON

Ben je opzoek naar zwemkleding voor kinderen? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan diverse modellen badpakken en bikini’s. De badkleding is ingedeeld op verschillende niveaus van chloorbestendigheid, verdeeld in recreatief gebruik en regelmatig gebruik:

  • Recreatief gebruik (ook occasioneel gebruik genoemd) - iemand die maximaal 1x per week zwemt, deze zwemkleding is geschikt voor meer dan 100 gebruiksuren
  • Regelmatig gebruik (ook wel intensief gebruik genoemd) - iemand die minimaal 1x per week zwemt, deze zwemkleding is geschikt voor meer dan 200 gebruiksuren

Deze badpakken worden vooral in het zwembad gebruikt en we hebben de badpakken van de merken Nabaiji, Speedo, Arena en Adidas. Zwemkleding die meer geschikt is voor zeewater hebben we van Tribord en Roxy.

Aangezien chloor en zout de zwemkleding aantast, is het belangrijk om de zwemkleding na elk gebruik altijd goed schoon te spoelen met schoon, zoet water!

ADVIES OP MAAT VAN EEN DECATHLON SPORT EXPERT

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers, die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over zwemkleding kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om producten te testen, zodat je precies weet wat je in huis haalt.

LEVERING VAN ZWEMKLEDING VOOR KINDEREN

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Bovendien kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met de Decathlon sportpas).