Voetbalshirts

Voetbalshirts

Bij Decathlon vind je voetbalshirts om te trainen en wedstrijden te spelen. We hebben shirts van verschillende grote merken zoals Adidas, Puma, Kappa, Erima, Uhlsport, Hummel en Kipsta. Ga je voor het eerst voetballen? We hebben goedkope voetbalshirts om de sport te ontdekken. Ook hebben we shirts van clubs als Ajax, Real Madrid, Manchester City en Bayern Munchen en landen als België, Duitsland en Frankrijk in de voetbal fanshop. Wil je een voetbalshirt met naam en deze laten bedrukken? Dat kan in de werkplaats van onze winkel. Voetbalshirts kopen doe je online of in een van onze winkels. Bekijk ook onze voetbal thermokleding, voetbaldoeltjes en voetbalschoenen.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
VERKOPER
Geslacht
Maat
‪MATERIAAL‬
‪football clubs‬
‪land‬
Merk
‪SPORTIEF NIVEAU‬
Sticker
Kleur
Prijs
€20,00 -37%
€12,60
4.5/5 Op basis van 5211 reviews

Voetbalshirts kopen bij Decathlon

Ben je op zoek naar een voetbalshirt? Bij Decathlon vind je een ruim assortiment aan verschillende voetbalshirts. We verkopen shirts van grote merken zoals Adidas, Puma, Kappa, Erima, Hummel, Uhlsport en Kipsta. We hebben shirts voor als je begint met voetbal of af en toe speelt in je vrijetijd, deze voetbalshirts zitten in de Kipsta 100 range. Dit kun je herkennen aan de getallen in de productnaam. Daarnaast hebben we shirts voor voetballers die regelmatig spelen bij een club of ervaren voetballers die regelmatig in hun vrijetijd voetballen. Deze shirts zijn van een betere kwaliteit stof gemaakt en zijn een stuk sterker en voeren je transpiratie snel af. Deze voetbalshirts zitten in de Kipsta 500 range. De voetbalshirts in deze 2 verschillende ranges hebben we voor zowel heren, dames als kinderen. Verder hebben wij een ruime keuze aan voetbalshirts voor kinderen en volwassenen van verschillende voetbalclubs uit binnen en buitenland o.a. Ajax, Real Madrid, Manchester United en Bayern München. Ook hebben we verschillende voetbalshirts van Nationale Elftallen als België, Duitsland en Frankrijk.

Goedkope voetbalshirts

Bij Decathlon vind je al voor kleine prijzen een voetbalshirt. Dit doen we, omdat we sport zo toegankelijk mogelijk willen maken voor zoveel mogelijk mensen. En we kunnen de prijzen van onze KIPSTA voetbalshirts zo laag houden, omdat we het hele proces van ontwerp tot productie in eigen handen hebben. Dus koop hier een voetbal t shirt voor je kind of voor jezelf en je kunt zo beginnen met voetbal. Kijk dus snel rond op deze pagina en vind de goedkoopste en mooiste voetbalshirts!

Voetbalshirt met naam

Wil jij een voetbalshirt met je naam erop? In de werkplaats van je favoriete Decathlon winkel kun jij je naam laten bedrukken op alle voetbalshirts die je maar kan bedenken. Dus heb je nog een shirt liggen van een grote nederlandse of buitenlandse club? Of misschien wel een shirt van het nederlands elftal waar je toch je naam op wilt hebben? Het kan allemaal! Ga je ergens een toernooitje spelen en je wilt iedereen in dezelfde shirts hebben en die bedrukken? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk deze pagina voor alle informatie!