Reisaccessoires

Reisaccessoires

Tijdens je backpacking reis wil je natuurlijk zo comfortabel mogelijk reizen. Bekijk onze backpack reisaccessories zoals lakenzakken,powerbanks of een handige wereldstekker.
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
Maat
Geslacht
‪AANTAL VAKKEN‬
Merk
‪TYPE TASSEN‬
‪INHOUD‬
‪WATERDICHT‬
Sticker
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.4/5 Op basis van 11928 reviews

Reisaccessoires

De juiste accessoires voor het reizen vind je bij Decathlon. Hier vind je een ruim aanbod aan alle benodigdheden voor je backpack reis, zoals powerbanks, lakenzakken en een wereldstekker.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over onze backpacks kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en de meeste slaapzakken hangen in de winkels als showmodellen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van je hiking accessoires

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).