Snorkelsets

Snorkelsets

Een snorkelset voor kinderen of volwassenen koop je bij Decathlon. Je kunt ook zelf een snorkelset samenstellen met een snorkelmasker, of duikbril en snorkel met een paar snorkelvinnen of waterschoenen. Bekijk ook onze badkleding voor het strand.

Filter
Terug naar artikelen
Geslacht
Type
Maat
Kleur
Kleur
Levertijd
12 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
 • Laatste kans
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.0/5 Op basis van 18225 reviews

  Snorkelset

  Een snorkel set bestaat uit een duikbril, snorkel en flippers. Decathlon heeft snorkelsets voor kinderen en volwassenen van de merken Subea en Mares. Je kunt ook zelf een snorkelset samenstellen met met een Easybreath en snorkelvinnen. We raden aan om daar een tas bij te bestellen, zodat je jouw set makkelijk mee kunt nemen en niet kwijtraakt.

  Welke maat Easybreath heb ik nodig?

  Decathlon heeft snorkelsets met een Easybreath snorkelmaskers voor kinderen, dames en heren. Vraag je je af welke maat Easybreath jij nodig hebt? Voor kinderen van 6 tot 10 jaar is er maat XS (Easybreath Junior). Kinderen vanaf 10 jaar en vrouwen hebben over het algemeen maat S/M en mannen maat M/L. Om de juiste maat te kiezen in de winkel, druk je het snorkelmasker tegen je gezicht: er mag geen ruimte overblijven tussen je kin en de onderkant van de het snorkelmasker.

  Easybreath nu ook voor kinderen van 6-10 jaar

  Het Easybreath snorkelmasker is nu ook beschikbaar voor kinderen van 6-10 jaar. Ontdek de Easybreath Junior (6 - 10 jaar).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen