Campingtafels

Campingtafels

Terug naar artikelen
Levertijd
Aantal personen
Prijs
8 Artikelen
Best verkocht
 • Best verkocht
 • Prijs laag - hoog
 • Prijs hoog - laag
 • Korting hoog - laag
 • Best beoordeeld
De actuele voorraad is momenteel niet beschikbaar voor de winkel Mijn winkel (Wijzig winkel)
  4.5/5 Op basis van 10929 reviews

  Campingtafels van Quechua voor voor een relaxte kampeervakantie

  Als je wilt gaan kamperen is het vaak wel fijn om een tafeltje mee te nemen en vooral een campingtafel die eenvoudig meet te nemen is. De kampeertafels van Quechua zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig inklapbaar zijn en totaal niet zwaar zijn. Bij Decathlon hebben we campingtafels van verschillende formaten en ook voor festivals zijn deze tafels perfect te gebruiken. De kampeertafels zijn super eenvoudig op te zetten en worden natuurlijk met tafelpoten geleverd en de tafels zijn erg stabiel.

  Advies op maat van een Decathlon sport expert

  Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over campingtafels kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

  Levering van al je kampeerspullen

  Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).

  Geef een sportief cadeau

  Cadeaubon kopen