Koelboxen

Koelboxen

Bij Decathlon verkopen we koelboxen, koeltassen en koelelementen die geschikt zijn om voedsel langdurig koel te houden. Ideaal voor in de tent tijdens het kamperen, picknicken of om mee naar het strand te nemen. Bekijk ook onze strandtenten en uv kleding. Koop jouw koelbox eenvoudig online bij Decathlon.

Advies nodig?
Handige tips voor de kampeerkeuken
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
Type
‪INHOUD‬
Merk
VERKOPER
Prijs
Kleur
€44,95 -15%
€37,95
€85,00
€626,48
€54,95 -12%
€47,95
4.6/5 Op basis van 14113 reviews

Koelbox kopen bij Decathlon

Een koelbox of koeltas is een koeler voor onderweg waarin u uw eten en drinken gekoeld kunt bewaren. Wanneer jij op pad gaat is een koelbox of koeltas onmisbaar. Of je nou gaat kamperen, wandelen of een lekker dagje naar het stand, een lekker koud drankje of een gekoelde lunch komt altijd van pas. Dit kan met een goede koelbox of koeltas van Decathlon. Bij Decathlon vind je koelboxen in allerlei soorten en maten geschikt voor allerlei activiteiten. Niets is lekkerder dan een heerlijke koude frisdrank voor bij de picknick op het strand, een lekker fris flesje water tijdens het wandelen of gekoeld drinken tijdens het kamperen. De juiste koelbox is de koelbox die past bij de activiteit waar je hem voor gebruikt.

Koelbox voor elke activiteit

Bij Decathlon hebben we kleine koeltassen van 2, 3, 5 liter. Deze zijn zeer geschikt voor het bewaren van je lunch voor werk of tijdens het wandelen. Ga je langer op pad en heb je een grotere koelbox nodig dan hebben we koelboxen en koeltassen van 10, 20 en 30 liter. Deze koelboxen zijn zeer geschikt voor een uitgebreide picknick in het park of op het strand maar kunnen ook meegenomen worden tijdens het kamperen. Voor ultiem gemak kun je kiezen voor onze opblaasbare koeltas. Deze is geschikt voor kamperen en wandelen en houdt 17 uur lang koel, zonder koelelementen! Ga je lange wandelingen maken en wil je daar ook je lunch en drinken koel houden? Kijk dan eens naar onze compacte koeltas voor kamperen en wandelen 20 liter of isotherme rugzak voor kamperen en wandelen - 10 liter.

Koeltas of koelbox kopen?

We krijgen regelmatig de vraag wat het beste is: een koeltas of een koelbox? Het antwoord is afhankelijk van de activiteit. Een koeltas is uitermate geschikt voor wandel-en trekkingstochten. Koeltassen kunnen gemakkelijk gedragen worden als rugzak en houden de lunch en het drinken gekoeld. Daarnaast is er ook nog genoeg ruimte voor andere spullen die jij nodig hebt tijdens het wandelen. Een koelbox daarentegen is wat stugger en neem je niet makkelijk mee tijdens een wandel of trektocht. Echter is een koelbox uitermate geschikt voor kamperen. Houd er rekening mee dat er in een reistas vaak koelelementen geplaatst moeten worden om de lunch gekoeld te houden. De elementen zorgen voor de verkoeling en de tas zorgt ervoor dat deze niet ontsnapt. De koelelementen moeten natuurlijk koud zijn. In een koelbox is het ook wenselijk om koelelementen toe te voegen. Echter kun je er ook voor kiezen om deze te vullen met ijsblokjes.