Daktent

Daktent

Heb jij een bus en ben je van plan om te gaan kamperen? Neem dan de eerste daktent van Quechua mee op reis! Deze gave tent is gemakkelijk met twee personen binnen 10 minuten op te zetten en het tentdoek is gemaakt van Fresh & Black stof waardoor je in de ochtend langer kan blijven liggen. Ons team van Quechua heeft dit innovatieve product ontwikkeld aan de voet van de Mont Blanc. Houd er wel rekening mee dat onze opblaasbare tenten maar door één pomp opgeblazen kunnen worden. Deze rode pomp is natuurlijk los aan te schaffen en kost €14,99.
Advies nodig?
Alles over de daktent
Skip categories and go to listing products Skip categories and go to filters
Skip filters
Filters
‪AANTAL RUIMTES‬
Merk
VERKOPER
Kleur
Prijs
4.6/5 Op basis van 436 reviews

DAKTENT BIJ DECATHLON

Ben jij van plan te gaan kamperen en heb je een bus? Dan is de innovatieve daktent van Quechua iets voor jou! Deze gave daktent kun je binnen 10 minuten opzetten. Het tentdoek van de daktent is gemaakt van fresh&black materiaal, zodat ook in de warmste weersomstandigheden je koel blijft. Ons team van Quechua ontwikkelt deze innovatieve producten aan de voet van de Mont Blanc. Samen met andere kampeerders is deze daktent getest, zodat we met zekerheid kunnen zeggen dat het genoeg comfort biedt én de tent tegen een stootje kan. Wil jij één van de eerste zijn die dit innovatieve product uit gaat proberen of ben jij benieuwd naar meer informatie hoe je deze tent opzet? Bekijk dan de video en de specifieke productinformatie.

DAKTENT KOPEN

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen van je daktent. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en daarnaast een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Ook kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas). Ook als je naast de daktent bijvoorbeeld een camping douche of campingtafel hebt aangeschaft kun je kiezen hoe je het geleverd wilt hebben of of je het zelf wilt ophalen. Heb je nog vragen over de producten of de levering ervan? Vraag het gerust aan één van onze medewerkers die klaar staan om jou te helpen met het aanschaffen van je kampeerspullen.

SOORTEN TENTEN BIJ DECATHLON

Decathlon biedt een ruim assortiment aan tenten. Als je gaat kamperen heb je dus een ruime keuze aan tenten. Maar hoe kies je nu precies de juiste tent? Het is van belang dat je weet hoe en waar je de tent gaat gebruiken. Houd hierbij rekening met het aantal personen. Zo weet je of je genoeg ruimte hebt in de tent. Daarnaast is het comfort belangrijk. Onze Quechua Fresh & Black tenten hebben een speciale isolerende buitenlaag waardoor de tent koel blijft. De temperatuur kan binnen tot wel 17 graden koeler blijven dan de reguliere tent. Ook kun je kiezen tussen een pop up tent, opblaasbare tent of een klassieke tent met tentstokken. Wanneer je met maximaal 3 personen een tent wilt delen is de pop up tent een goede optie. Binnen enkele seconden staat hij al! De opblaasbare tent is geschikt voor maximaal 6 personen en kun je opzetten met opblaasbare bogen. De klassieke tent zorgt voor een stevige constructie en blijft probleemloos staan onder heftige weersomstandigheden.