Fietshoezen

Fietshoezen
Terug naar artikelen
Filteren op
Merk
Kleur
Prijs
4 Artikelen
4.0/5 Op basis van 24 reviews

Je fiets stallen en opbergen

Wanneer je je fiets wilt opbergen is het prettig om dit op de juiste manier te doen. Om je fiets gemakkelijk en veilig te vervoeren kunt je een opbergtas voor je fiets overwegen. Deze neemt weinig ruimte in beslag en je kunt je vouwfiets in de trein, de bus of in de metro meenemen. Voor het stallen van je fiets heb je de keuze tussen een haak, een rek aan de muur, een rek aan het plafond, een vloerrek of een vloerstandaard. Je dient de manier van stallen zorgvuldig te bepalen, niet alle fietsen kunnen op dezelfde manier worden gestald. De vorm van het frame en het feit dat je fiets schijfremmen heeft, kan bepalen dat er minder opties beschikbaar zijn. Denk ook aan het gewicht van je fiets als je hem niet op de grond wilt stallen.

Advies op maat van een Decathlon sport expert

Al onze medewerkers hebben een passie voor sport en dit dragen zij ook uit in het actief beoefenen van sporten. De afdelingen worden over het algemeen ondersteund door sportieve verkopers die als sport experts gezien kunnen worden. Voor al je vragen over het opbergen van je fiets kun je dus terecht bij een van onze verkopers. Het grote voordeel van onze winkels is dat je er producten kunt proberen en passen. Vaak zijn er playgrounds waar wij stimuleren om de producten te proberen zodat je precies weet wat je in huis haalt.

Levering van opberg materialen

Bij Decathlon kun je zelf de bezorgwijze kiezen, afhankelijk van het formaat van je product. Wij bieden je een volledig beveiligde betaalomgeving en een garantie van minimaal twee jaar op al je aankopen. Bij Decathlon heb je de keuze uit verschillende betaalmethoden en bestellingen vanaf €70,- worden gratis bij je bezorgd. Daarnaast kunnen alle bestellingen gratis worden geretourneerd binnen 365 dagen (met onze sportpas).